Причекај 4-5.дена ако не ти е зорт.Двете нарачки ми се во ресток. Се работи за Пико и Кубис Про. Да ги чекам ли или да си нарачам од друго место? Ко што знам пикото го немаат над месец дена.
За 3-4-5 дена подобро почекај или смени за нешто счлично што има на лагер. Зашто ако нарачаш од друго место како што ти кажа @Gajce повеке време ке изгубишПричекај 4-5.дена ако не ти е зорт.
Ако ти е зорт, трк кај 3fvape,таму би требало да ги имаш на 24h shipping.
Али ко што пишаа и другите,
на другите продавници нема
HK Airmail, па ќе патува тро подолго.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Пријателе,гледав сега на fasttech што има да ти пратат одма во ранг на пико и подобро. Само пред боевиве(секој е различен продукт), ќе пишеш SKU и бројот. Еве ги:4498700, 4625300,4871403,5070001,5487403, 546300,5365800,5338801,4877303.Обично пратките од скопје навечер во 20/21 часот стигаат во кавадарци па како и да е во понеделник ќе ја подигнам само од пикото нема абер уште 5 дена :'(![]()
Испратено Од Централна Македонија
Тоа ќе го направиш, а тие кога ќе ја добијат ќе ти ги вратат парите (минус поштарината, бидејќи сепак тие ја платиле поштарината и не е нивна вина што не била подигната). Можеш и да се договориш за нешто друго, зависи што ќе ти кажат.dali da otvaram support ticket na fastech da im objasnam deka ne mi stignala pratakata
i odprilika da ne znaete kolku dolgo ke treba da cekam ( poso ako ide nazad u kina pa pak u mkd ke se iznacekam 3 meseci )
JacОстана ли некој без Пико?![]()
Ја би тоа од ijoy. Ми јас се мислев,ама по штосно и по прегледно е,и што е најбитно поголем танк у дијаметар може да носиПикО-вци рулЗ
(два пати нарачувам второ Пико, двапати cancel праам
Сеа новово cigpet од iJoy,
пак у дилема ме става дали него да го "лапам" или дефинитивно уште едно пико да "лапам")
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jac
Sent from my C6603 using Tapatalk