Nethervor
hello world
- 19 јули 2013
- 151
- 205
Yep, FT.Ова од FT?
Аууу 2 месеца, не е малку.
И јас не очекував до толку дека ќе се развлече.
Yep, FT.Ова од FT?
Аууу 2 месеца, не е малку.
А за течности како е, од каде би се купиле?
Ви благодарам!
Дека ќе претераш со 3 ник тешко, дај си фора уште ден два додека си тазе, по мое ќе се стабилизираш после тоа.Море @Sharlovski што ми направи со течностиве, по цел ден да шмукам
По колку мл трошите дневно? Читам по реддит 12-3 мл дневно, некои и по 10мл на една смена од работа. Ми стои претерано.
Не сретнав вакви мислења по темиве. Знам дека секој си е различен ама ме фаќа страв да не претерам.
Фала на инфо!Добре дојде @ZaxOn , комбинации има многу, во зависност од посакуваниот начин на користење и други фактори за кои, ако си почетник, можеби не ни знаеш. Препорачувам да ги прочиташ одговорите на најчесто поставуваните прашања, ако веќе не си ги видел.
Би додал и дека тоа размислување „до толку и толку“ не може баш да се примени кај електронските цигари, затоа што во пракса најмногу се троши (пари одат на) течности, а хардверот сам ќе се исплати за неколку месеци (во споредба со аналогни цигари).
Во секој случај, еве @krema пиша, и јас ќе пишев за Ендура, не дека е незаменлива, но се покажа како одлична за повеќе корисници од форумов, инаку постојат и многу други, кој ќе ги знае сите.
Пребарував онлајн пред да дознаам дека постои наш форум за ова, i Joytech EgO AIO беше мање више нај "beginner friendly" понуда која ја наоѓав . Јас сум пушач што намалил со цигари и сакам да се префрлам на електронски, евентуално да се откажам скроз. Пробав од еден пријател неколку пати ама тоа неговото изгледа ко цигла и чури баш многу + се искинав од кашлање, сакав така за почеток да почнам од нешто по скромно дур не се уходам. У секој случај фала за одговорите, сакав кога веќе има наш форум да се посоветувам така по нашки.Добре дојде @ZaxOn , комбинации има многу, во зависност од посакуваниот начин на користење и други фактори за кои, ако си почетник, можеби не ни знаеш. Препорачувам да ги прочиташ одговорите на најчесто поставуваните прашања, ако веќе не си ги видел.
Би додал и дека тоа размислување „до толку и толку“ не може баш да се примени кај електронските цигари, затоа што во пракса најмногу се троши (пари одат на) течности, а хардверот сам ќе се исплати за неколку месеци (во споредба со аналогни цигари).
Во секој случај, еве @krema пиша, и јас ќе пишев за Ендура, не дека е незаменлива, но се покажа како одлична за повеќе корисници од форумов, инаку постојат и многу други, кој ќе ги знае сите.
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден