Претходна страна објаснетоКога правиш оглас, ако кликнеш на копчето ПРЕГЛЕДАЈ, излегува оваа порака:
Погледнете го атачментот 118566
Претходна страна објаснетоКога правиш оглас, ако кликнеш на копчето ПРЕГЛЕДАЈ, излегува оваа порака:
Погледнете го атачментот 118566
На хром ли си?Има некој друг ваков проблем при најава на it.mk?
Погледнете го атачментот 119001
Јаска утрово имав ваков скрин, ама на мозилата на мобилнио (андроид 10).На хром ли си?
а бееее на битови да не беше паднат, кецови и нули да не почна да гледашбеше паднат ептен на неколку бајти во секунда
Да.а бееее на битови да не беше паднат, кецови и нули да не почна да гледаш
ехехехехехе
Да од друг browser не пробав.На хром ли си?
Со зачувана лозинка, ама еве сега не ми се појавува captcha па се логирав без проблем.АКо користите зачувана лозинка. Прво кликнете ја капчата па потоа внесете корисничкото име и лозинка
Нема проблем со вчитување. Да не си со впн или пристапуваш со ип надвор од мк?
@Fatal1ty_ господ да чува, со VPN Ми отвори :S. Што проблем имаат со телекабел оптика IP или со мојот IP... мирисам намера тука xD
Јас немам проблем на Телекабел оптика/Скопје. Отвора нормално.Дали и други на Телекабел приметиле проблеми со пристап?
Дали и други на Телекабел приметиле проблеми со пристап?
No problem whatsoever...Центар СкопјеДали и други на Телекабел приметиле проблеми со пристап?
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден