А за прокредит некоја информација да не имаш?Halkbank би требало да има поддршка некој ден од Август.
А за прокредит некоја информација да не имаш?
Halkbank би требало да има поддршка некој ден од Август.
Не се сомневам во неспособноста на Шпаркасе... но поставување на лимит постои неколку години (барем од кога имам сметка кај нив)Чекате ApplePay од Шпаркасе, тие сеа поставување лимит на картичка открија, и уште спонзорирано…
Овие не ни знаат што е Apple PayПогледнете го атачментот 152528
Ќе се мења банка изгледа…
2 години и 1 месец и 19 дена имаа да имплементираат Google Pay и ништо не направија не знам зошто мислат ќе сменат нешто сега, јас пред 2 месеци затворив сметка и си отворив во НЛБОвие не ни знаат што е Apple Pay
Не сум фан на НЛБ ама ќе треба да реактивирам сметка изгледа… не ми се чека.2 години и 1 месец и 19 дена имаа да имплементираат Google Pay и ништо не направија не знам зошто мислат ќе сменат нешто сега, јас пред 2 месеци затворив сметка и си отворив во НЛБ
imas nekoj insider information?Halkbank овој квартал, Август.![]()
Молам да се pin-не постовЗначи, да сумираме и да не повторуваме:
Комерцијална, Стопанска, Прокредит - во текот на август.
Халкбанк - во текот на овој квартал.
Шпаркасе - во блиска иднина.
За останатите - нема никој споделено.
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден