Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
fuUuUzZzZy
Реакции
924

Пораки на профилот Нова активност Теми и мислења За Огласи

• Zdravo drugar izvini so ti pracam privatna poraka ali ova so igrava stvarno me otkaci :)
    vo vrska so tomb raider anniversary mi kaza da stavam crack samo ispraven,smeniv 5 kraka i nisto.problemo mi e koga ce go stavam krakot se e ok no koga ce izlezam od igrata i pak ce vlezam za da prodolzam RESUME GAME pisuva cheking memory card for play station 2 please do not remove memory card......
    pa si mislev ako go imas vistinskiot krak da mi go pratis nekako
    fala ti mnogu
    moram da ja igram igrava zakon e ;)
    Нормално.. По 200 евра месечно, + ако останам преку времено, 200 денари ми е од саат + хранарина.

Порано добивав и к15 но.. Се укина тоа .. :(

Па сега очекувам и 13-та плата.

А во случај, ако заминам и на службен пат , тогаш саатот ми е 450 денари, и нормално платен превоз и храна.
    аа фала фала :D А за частење не е проблем.. Кога е пиење во прашање можам секогаш :) Немора да имам кој знае колку поста за да се напиеме пак ти.. :))
    Vaka sega imam edna molba ako moze da mi objasnis kako da podesam softverski dva kompjuteri vo mreza za da moze da se pravi sharing na fajlovi i da igraaat igri meju sebe . Pisi PM te molam i vtoro pisi kako ovie dva kopjuteri da delat edna ista internet konekcija (preku mrezni karti ne preku svic). Ne mi davajlink do tvojot post za podesuvanje na mreza tuku samo so privatna poraka objasni mi gi gvata nacini oddelno TE MOLAM pozz
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Дно