Chiller
user
Да на мене, од Јуни до цел Јули ми враќаа производи од различни продавници.Се случувало од кинеска царина да вратат назад нарачка кон продавачот.
Да на мене, од Јуни до цел Јули ми враќаа производи од различни продавници.Се случувало од кинеска царина да вратат назад нарачка кон продавачот.
Мене ме дупат од јуни, 6 нарачки направив, сите од различни продавници ми ги вратија од кинеска царина. Ниту батерии има (се ставаат АА накнадно) батерии кои не се вклучени или преку УСБ-Ц, ниту има течност.по ново од али ако има течност или батерија се враќа робата од аеродром, ако е нешто сомнително по нивни правилници стои 1-2 недели на аердром за детална проверка, некогаш проаѓа често се враќа и имате инстант рефунд
Готов си. Пропао си. Тајфун ќе го мавне пагани саато порачан од алиехпрес.. Оде паѓа во венџоу кинеската провинција.како што истражив, ова се дешава ради некомплетна документација. Исто така како што рече гамон ради батериите.
Се надевам дека саатите нема да ми ги спречат комунистите. A и имало тајфун моментално таму. 1400 летови биле прекинати.
![]()
Typhoon Dolphin LIVE Tracker, Updates & Forecast | Zoom Earth
Live tracking map, satellite, radar, and forecasts of Typhoon Dolphin 2026 (台風13号) near Zhejiang province, China. Current wind speed 140km/h. Max 265km/h.zoom.earth
Готов си. Пропао си. Тајфун ќе го мавне пагани саато порачан од алиехпрес.. Оде паѓа во венџоу кинеската провинција.![]()
Kaj mene se metalni alatcinja. Nitu baterii nitu tecnosti.по ново од али ако има течност или батерија се враќа робата од аеродром, ако е нешто сомнително по нивни правилници стои 1-2 недели на аердром за детална проверка, некогаш проаѓа често се враќа и имате инстант рефунд
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден