- Гаранција
-
- Да
- Карго
-
- Да
Се продава Gaming PC.
Составен од нови компоненти, не користени надвор од гејминг и рендеринг/програмирање. Blackout без RGB.
CPU: Intel Core i5 14600KF (нов)
Cooler: BeQuiet Pure Rock 2 (нов)
MOBO: Asus ROG Z690-F Gaming WiFi (минт)
GPU: MSI RTX 3080 10 GB Suprim X OC (минт, сменета паста и термални падови)
RAM: Kingston Fury 2x16 GB DDR5 6000MT/s 40-40-80 (нов)
SSD: Samsung 500 GB
HDD: Toshiba 1 TB
PSU: LC Power Platinum 1200W 3.1 Ready
Fans: 4x Arctic Fans (2x140mm Front intake, 2x120 Back exhaust) еднаков притисок во куќиштето. (нови)
Network Card: Gembird 1 Gigabit. (нов)
Case: Sama SV-05 со црни вентилатори (ново)
Се продава пошто мењам платформа на AMD, не ми треба ваква машина веќе за работа, само за гејминг ми треба.
Може да се праве муабет за замена за Ryzen 7 mATX платформа (по можност 9та генерација).
Сите опции се отворени, може да сменам платформа за друга, затоа шо графиката ми брка работа и така и вака. Напојување, куќиште и остали работи не ми е проблем да ги задржам или да ги дадам.
Испраќам по карго. Ако сакате да го тестирате, се наоѓа во Неготино.
Viber/WA - 075335851.
Составен од нови компоненти, не користени надвор од гејминг и рендеринг/програмирање. Blackout без RGB.
CPU: Intel Core i5 14600KF (нов)
Cooler: BeQuiet Pure Rock 2 (нов)
MOBO: Asus ROG Z690-F Gaming WiFi (минт)
GPU: MSI RTX 3080 10 GB Suprim X OC (минт, сменета паста и термални падови)
RAM: Kingston Fury 2x16 GB DDR5 6000MT/s 40-40-80 (нов)
SSD: Samsung 500 GB
HDD: Toshiba 1 TB
PSU: LC Power Platinum 1200W 3.1 Ready
Fans: 4x Arctic Fans (2x140mm Front intake, 2x120 Back exhaust) еднаков притисок во куќиштето. (нови)
Network Card: Gembird 1 Gigabit. (нов)
Case: Sama SV-05 со црни вентилатори (ново)
Се продава пошто мењам платформа на AMD, не ми треба ваква машина веќе за работа, само за гејминг ми треба.
Може да се праве муабет за замена за Ryzen 7 mATX платформа (по можност 9та генерација).
Сите опции се отворени, може да сменам платформа за друга, затоа шо графиката ми брка работа и така и вака. Напојување, куќиште и остали работи не ми е проблем да ги задржам или да ги дадам.
Испраќам по карго. Ако сакате да го тестирате, се наоѓа во Неготино.
Viber/WA - 075335851.