Да се надеваме дека Орхан Куртиши ќе го оправи хаосот во МП.
faktor.mk
Само ти надевај се!Да се надеваме дека Орхан Куртиши ќе го оправи хаосот во МП.
![]()
Орхан Куртиши нов директор на АД Пошта
faktor.mk
Ќе биде. ќе биде ...Ајде, ајде, ќе се среди. Ако не оваа година наредната сигурно![]()
Ќе ги раску*ца сега рамковните и ќе донесе нови млади сили.![]()
Има некој скоро нарачувано од Амазон? Како е подобро, од кој сајт, од usa или uk? Тука пристигаат преку пошта или?
популизам, гомна како и сите пред него 30 години, за инфо пошта земаат палта редовно иако не ја заслужуваат, 80% не работат ништо, од кои повеќе од пола се рамковци кои и не одат на работа, и сега ќе ја решат со курто новиот хахахахах
грешно прашање, за колку пошта ќе ти ја одработи е точното, моите од ангилја и франција за 2-3 дена стигаат тука, после зависи, 1 до 5 недели, имама со емс тоа треба да е приоритетна до франција до тука 2 дена, 3 недели сеуште стои во пошта кај насОд UK за прилика колку стига пратка? Продавачот од Ebay ми вика во приватна за 2 недели требало да стигни
Овој уште мисли дека е опозиција и тера кампања
Отвори диспјут, јас секад отварам, враќаат пари. После нарачај ново, ако не ти стигне пак диспјут и така... Наеднаш 3-4 комада може да ти стигнат за велигден догодина.Значи не сум само јас, 9 пратки чекам од Али али нема абер да дојдат, им помина и рокот даден од Али и сега ни сум да барам рефонд ни сум незнам што сум.
Како го решавате вие овој проблем?
Sent from my A80Pro using Tapatalk
Сум праел диспјут, нит пари вратиле нит пратка стигналаОтвори диспјут, јас секад отварам, враќаат пари. После нарачај ново, ако не ти стигне пак диспјут и така... Наеднаш 3-4 комада може да ти стигнат за велигден догодина.
Тоа да, имаат помал обрт на работа, ама сепак за мојот реон (Кисела вода) уште нема поштар а и немало да има во догледно време. Бев позади за да подигнам пратки, оставив ливче со tracking броеви уште ми немаат јавено да ги земам(пратки од пред неколку месеци што се стигнати во пошта).Ќе оди со МК пошта и нема да имаш проблем, сега кога голем дел од обемот на пратки го земаа приватниве пошти оваа државнава има помалце работа па праткиве стигаат за прифатливо време, барем така ми изгледа мене според оваа последнава.
Не знам дали некој ти одговори, ама Амазон не оди преку Македонска пошта, користи посредувачи што ти наплаќаат од 3000-6000 денари за секоја пратка со царинење и ддв дополнително. Не знаеш колку ќе чини се додека не дојде во МакедонијаИма некој скоро нарачувано од Амазон? Како е подобро, од кој сајт, од usa или uk? Тука пристигаат преку пошта или?
нема врска уште се полоши, пратка со емс од франција 14 дена ми стои во пошта, пратка од уса исто 20 дена стои, со холандска пошта повеќе од месец е во пошта и не мрда. Од уса стогна до наша пошта за 7 дена од франција за 2 дена, и сега за последните 1 км со месеци, пошта е умреноЌе оди со МК пошта и нема да имаш проблем, сега кога голем дел од обемот на пратки го земаа приватниве пошти оваа државнава има помалце работа па праткиве стигаат за прифатливо време, барем така ми изгледа мене според оваа последнава.
Многу е битно каде заглавиле од кога влегле тука, јасно е дека локалните пошти се хаос и дека сите работат на различен начин но еве на овој реон кај мене испораката е на ниво кое што е прифатливо.нема врска уште се полоши, пратка со емс од франција 14 дена ми стои во пошта, пратка од уса исто 20 дена стои, со холандска пошта повеќе од месец е во пошта и не мрда. Од уса стогна до наша пошта за 7 дена од франција за 2 дена, и сега за последните 1 км со месеци, пошта е умрено
ThanksНе знам дали некој ти одговори, ама Амазон не оди преку Македонска пошта, користи посредувачи што ти наплаќаат од 3000-6000 денари за секоја пратка со царинење и ддв дополнително. Не знаеш колку ќе чини се додека не дојде во Македонија![]()
На некои нарачки плаќаш на Амазон за царината а ништо не доплаќаш тука…Thanks.
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден