Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Дечки некој IPTV сервис каде одиш има веб страна да си се претплатиш, има канали за гледање фудбал (само за тоа ми е) и да не е прескапо? Бонус - да може со некоја добра андроид апликација лесно да се интегрира, по можност само логин и да работи? Не ми се замара со КОДИ веќе жими све.

Ко на пример вакво нешто (со тоа смартерс ап шо работи) само која од овие е веродостојна?

Код:
https://www.iptvdojo.com/

https://streamq.tv/

https://iptv4kprovider.com/

https://iptvhightech.com/

https://iptvsmart.io/

https://dynastyiptv.shop/cp

https://xtremehdiptv.org/

Или нешо од тука од форум ама ко шо кажав најбитно е да работи со тоа стримерс или слична некоја андроид апликација и да може фудбал да се гледа без да сецка и без да доцни многу стримот.

Некој со инфо? Читав во меѓувреме дека вакви со веб страни знаат да ти откажат услуга предвреме ако имаш платено повеќе месеци унапред така шо не се исплаќаат месец за месец. Најдобро значи некој од форумов да споредели инфо.

Julian

lurker
20 август 2016
519
352
Некој со инфо? Читав во меѓувреме дека вакви со веб страни знаат да ти откажат услуга предвреме ако имаш платено повеќе месеци унапред така шо не се исплаќаат месец за месец. Најдобро значи некој од форумов да споредели инфо.
Земај тест првин потоа ќе си одлучиш. 3 години земам никогаш немало проблем.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.483
553
Пред некој ден зедов од овие тест. Даваат 72 часа тест. Им пишуваш на порака и ти даваат инструкц

Претежно српски, хрватски, и по некој странски спорт канали. Имаше и Sky sport но некој не работеа во моментот.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Земај тест првин потоа ќе си одлучиш. 3 години земам никогаш немало проблем.

3 години зимаш од што?
Мислењето е автоматски споено:

Пред некој ден зедов од овие тест. Даваат 72 часа тест. Им пишуваш на порака и ти даваат инструкц

Претежно српски, хрватски, и по некој странски спорт канали. Имаше и Sky sport но некој не работеа во моментот.

Исклучиво за фудбал ми треба ИПТВ така шо ова не звучи ко тоа шо ми треба.

FatCat

hello world
4 март 2022
196
120

Добра цена за 25е годишно, му зедов тест, добро работи сега за сега, али па крка нет многу у пм
колку вреѓме го имаш како си задоволен, колку апарати у исто време?

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.483
553
3 години зимаш од што?

Имаше доста и спортски канали ама како што реков некој Sky sport UK не работеа.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Имаше доста и спортски канали ама како што реков некој Sky sport UK не работеа.

Стрикно за премиер лига ми е, нишо друго не ми треба. Само тоа конзумирам од телевизија.

И добро де ако е за галама да прави знам да пуштам еуроспорт или нешо шо и да има, СК Голф пример е чил и топ ама тие ги иам од кабловска секако. Проблемот е шо неам Премиер Лига на кабловската а зашо е затоа шо бараат 2 години договор да потпишам од ново за да можам да го додадам пакетот за Арена шо е глупо. На телеком можеш кога сакаш да го активираш и деактивираш и не треба цел договор да го обновуваш за тоа. Но за жал телеком во моментов немаат оптика до мојата локација и затоа не сум на телеком и барам ИПТВ.

Моментално гледам на КОДИ со адон RISING TIDES и океј е има океј стримови али замарање е секад и плус не е баш стабилна ни апликацијата коди ни стримовите секад. Се шо е бар малку подобро од Коди + Рајзинг Тајдс а да чини неколку стотки на месец ми е океј.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.483
553
Стрикно за премиер лига ми е, нишо друго не ми треба. Само тоа конзумирам од телевизија.

И добро де ако е за галама да прави знам да пуштам еуроспорт или нешо шо и да има, СК Голф пример е чил и топ ама тие ги иам од кабловска секако. Проблемот е шо неам Премиер Лига на кабловската а зашо е затоа шо бараат 2 години договор да потпишам од ново за да можам да го додадам пакетот за Арена шо е глупо. На телеком можеш кога сакаш да го активираш и деактивираш и не треба цел договор да го обновуваш за тоа. Но за жал телеком во моментов немаат оптика до мојата локација и затоа не сум на телеком и барам ИПТВ.

Моментално гледам на КОДИ со адон RISING TIDES и океј е има океј стримови али замарање е секад и плус не е баш стабилна ни апликацијата коди ни стримовите секад. Се шо е бар малку подобро од Коди + Рајзинг Тајдс а да чини неколку стотки на месец ми е океј.
За IPTV зависи и колку и ти е добар интернетот. Јас испробував куп листи кој ми ги имаат давано по форуми и кој сум ги наоѓал на разни сајтови и со мојов крш интернет ги отвара каналите ама знае доста да кочи барем тие канали што имаат доста подобар квалитет.

123456

poweruser
12 април 2013
2.071
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
3 години зимаш од што?

од линкот што ти го прати де од што може друго да биде, не гледај тоа држачите,,s6,s12 ти се месеците за иптв

и која кабловска си што немаш арените ?

и кога веќе се замараш со коди стај аддон daddy live

Последна промена:

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
од линкот што ти го прати де од што може друго да биде, не гледај тоа држачите,,s6,s12 ти се месеците за иптв

и која кабловска си што немаш арените ?

и кога веќе се замараш со коди стај аддон daddy live

Го иам пробано деди, рајзинг боље ми работи. Ко шо кажав има опција за Арена ама ми бараат целиот договор да го обновам на две години за да ми активираат.

А тоа ме збуни де, дека држачи за монитори имаше на линкот хаха. Ништо буквално нема во описот за ИПТВ па затоа се збунив.

Како уопште имате најдено некој ваков продавач што не ни рекламира дека е ИПТВ сеа ме интересира :D

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510

Инсталирај го Робин Худ билдот за Коди, има и Арени и Спортклуб и Еуроспорт. Бесплатно и стабилно.

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.603
1.764
Го иам пробано деди, рајзинг боље ми работи. Ко шо кажав има опција за Арена ама ми бараат целиот договор да го обновам на две години за да ми активираат.

А тоа ме збуни де, дека држачи за монитори имаше на линкот хаха. Ништо буквално нема во описот за ИПТВ па затоа се збунив.

Како уопште имате најдено некој ваков продавач што не ни рекламира дека е ИПТВ сеа ме интересира :D
Јас плаќам кај русите, е сега ги немаат сите Балкански канали, но доколку не ти смета Руски и останатите СССР јазици, има доста канали. Претежно за Спорт ги користам.

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
Што е ова? Малку повеќе инфо кај да најдам и туторијали?

Ако имаш постоечка конфигурација на Коди, направи бекап или инсталирај го на друго место, затоа што оваа ќе ја избрише.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.483
553

Ако имаш постоечка конфигурација на Коди, направи бекап или инсталирај го на друго место, затоа што оваа ќе ја избрише.
KodiBalkan Green веќе не постои за Kodi и да постои не го ажурираат ниту некој го средува. A тоа Robin Hood одамна не сум видел дали функционира.
Balkan Green сега заедно со некој реселер препродавач на листа канали нудат IPTV со таа нивната видеотека.

Друго не знам дали воопшто функционира Kodi Balkan Green и Robin Hood на Kodi 20 верзија.

Snaga

hello world
2 јануари 2015
72
71
Итфорумџии препорачајте IPTV box за тазе пензионер, кое и каде да се пазари?
Која претплата да ја користи?

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
KodiBalkan Green веќе не постои за Kodi и да постои не го ажурираат ниту некој го средува. A тоа Robin Hood одамна не сум видел дали функционира.
Balkan Green сега заедно со некој реселер препродавач на листа канали нудат IPTV со таа нивната видеотека.

Друго не знам дали воопшто функционира Kodi Balkan Green и Robin Hood на Kodi 20 верзија.
Сѐ функционира, и на последната верзија од Коди.
Ете погоре и адреса и туторијал како се инсталира, увери се сам.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.483
553
Сѐ функционира, и на последната верзија од Коди.
Ете погоре и адреса и туторијал како се инсталира, увери се сам.
Јас се откажав од ова мислејќи дека веќе никој нема живци за да го работи после згаснувањето на најдобриот Balkan Green Bouild.

Фала пробано. Преку линкот го инсталирав тоа Kodi Balkan 21

За тие PVR каналите треба прво неколку пати да го уклучуваш тоа Generator додека не успее да ти вчита канали. Првиот пат ми вчита канали ама не функционираа, после пробав пак и ми даде друга листа која функционираше и има на таа Sky sport UK канали a и други куп спортски канали, канали од други држави.

Со притискање Generator како игра на среќа е од прва да ти се погодат листа канали што функционираат.

Работа и све друго од додатоци, дури има и балкански и странски серии, филмови, анимирани сихронизирани филмови.. Значи исто како поранешното Balkan Green.

Последна промена:

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Земав на крај тоа шо го препорачаа тука со фејсбук линк Еуроуса така нешо 1500 годишно. Тест ми пратија прво имаше канали со премиер лига дури и за непопуларните утакмици, квалитетни ХД стримови со англиски коментар. Еднаш само се деси да заглави стримот ама имаше и друг канал таму продужив.

Е сеа препорачајте за iOS iptv апликација шо не е ова смартерс шо има плејбек у позадина со popup window ако знаете да не ги пробувам сите.

Chiller

user
8 март 2012
1.541
1.139
Скопје Аеродром
Земав на крај тоа шо го препорачаа тука со фејсбук линк Еуроуса така нешо 1500 годишно. Тест ми пратија прво имаше канали со премиер лига дури и за непопуларните утакмици, квалитетни ХД стримови со англиски коментар. Еднаш само се деси да заглави стримот ама имаше и друг канал таму продужив.

Е сеа препорачајте за iOS iptv апликација шо не е ова смартерс шо има плејбек у позадина со popup window ако знаете да не ги пробувам сите.
Не знам за иОС ама да знаеш ако пробуваш со повеќе програми можно е акунтот да ти се деактивира.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно