petkotrajko
poweruser
- 16 јуни 2017
- 2.509
- 2.961
Не си....Значи дека не сум единствениот носталгичар за ХР.
Еххх, времиња.

Испратено од телефоно.
Не си....Значи дека не сум единствениот носталгичар за ХР.

Јас ни 10-ка не можам да користам, ако не е модифицирана со хируршка ампутација на блоутот. Ви се чудам со каков ентузијазам на 11-ка рипнавте повеќето. Реклами во таскбар? Абе пари да ми плаќаат не го трпам тоа.
Деновиве скоро постојано сум на линукс, со дуал бут на 10ка ако ми затреба нешто. Модифицирана средена 10ка, прилагодена на мои потреби - па сепак линуксов повеќе ми паше (иако и тами си има свои заврзлами). После ХР виндовсот почна да засмрдува, ај 7мица некако се јадеше ама потоа повеќето моменти се ужас.
Ај отвори си од винцето, напиј си се, смири живци и доживљај, ќе ти требаат за натаму.Јас ни 10-ка не можам да користам, ако не е модифицирана со хируршка ампутација на блоутот. Ви се чудам со каков ентузијазам на 11-ка рипнавте повеќето. Реклами во таскбар? Абе пари да ми плаќаат не го трпам тоа.
Деновиве скоро постојано сум на линукс, со дуал бут на 10ка ако ми затреба нешто. Модифицирана средена 10ка, прилагодена на мои потреби - па сепак линуксов повеќе ми паше (иако и тами си има свои заврзлами). После ХР виндовсот почна да засмрдува, ај 7мица некако се јадеше ама потоа повеќето моменти се ужас.
Kaj виде реклами, тоа ти се виџети и вести, со еден клик можеш да ги изгасиш ако сакаш и никогаш повеќе нема да ги видиш.Жими се го имаат турено старт копчето во средина колку за луѓе од навика да стискаат на тоа news нивното да добиваат кликови.
Тераш старт на едно исто место скоро 30 години и одеднаш му го преместуваш а на негово место буташ бескорисни глупости со реклами лол.
И тоа спотифај аман веќе колку пати го блокнав од стартап.
Да, оваа е и кај мене.
И ја тоа ќе прашувавТуку шојма ново низ неа?
Ништо!!! Факинг ништо нема ново. Ајт, на здравје. Ебати feature update-от кој трае 10 секундиДа, оваа е и кај мене.
Туку шојма ново низ неа?
(Ако знај некој да сподели?)
Испратено од телефоно.
The Windows 10 2022 Update (Windows 10, version 22H2) delivers a scoped set of improvements in the areas of productivity and management.Ништо!!! Факинг ништо нема ново. Ајт, на здравје. Ебати feature update-от кој трае 10 секунди
И мене то ме бунеше...дека на апдејто пишеше feature, ама ем многу брзо се апдејтна, ем ништо вака да заушам различно на прво гледање!Ништо!!! Факинг ништо нема ново. Ајт, на здравје. Ебати feature update-от кој трае 10 секунди
Свесни сне за тоа, ама не мора да ги крштеваат feature апдејтите кои не се тоа.После секој нов Windows не очекувајте новости да добивате за стариот после win 11,win 10 е во втор план
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Баш така, само толку пишува. Просто неверојатно е колку неодговорно се понашаат Миркософт.The Windows 10 2022 Update (Windows 10, version 22H2) delivers a scoped set of improvements in the areas of productivity and management.
Или тие се тешки ретарди или мислат дека ние сме тешки ретарди.
Inside this update - Microsoft Support
Learn what's new in the latest Windows update. Explore new features and apps to help you be more productive.support.microsoft.com
....
Епа океј, нека си тераат тие по старо, ние ќе си тераме по старо.
NET ACCESS POINT UBIQUITI U7 Pro 6GHz, PoE, 2.4 - 6.0GHz, U7-Pro
16.600,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден