Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Сте запнале да плаќате за она што јас ви го нудам бесплатно, се што ви треба е stbemu апликација која работи најдобро на android tv box, или било кој андроид уред, изгуглајте како функционира и побарајте ме за url+mac. Ако сакате pro верзија на stbemu, и таа ќе ви ја пратам. Бреее.....

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Сте запнале да плаќате за она што јас ви го нудам бесплатно, се што ви треба е stbemu апликација која работи најдобро на android tv box, или било кој андроид уред, изгуглајте како функционира и побарајте ме за url+mac. Ако сакате pro верзија на stbemu, и таа ќе ви ја пратам. Бреее.....
Arno za android.box ...nie sro nemame .?imam samsung so tizenOs i 3 instalirani app...?

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Нема проблем, кога ќе требаат mac адреси барај ме. Поздрав.
Мислењето е автоматски споено:

Arno za android.box ...nie sro nemame .?imam samsung so tizenOs i 3 instalirani app...?
Апликацијата работи на андроид платформа, за Самсунг има други апликации кои функционираат врз база на m3u листи.

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Нема проблем, кога ќе требаат mac адреси барај ме. Поздрав.

Апликацијата работи на андроид платформа, за Самсунг има други апликации кои функционираат врз база на m3u листи.
Muabetot bese mu nudis na site iptv free,za android app,
jas imam 3app,na samsung daj spodeli edna lista

Misko6000

user
5 април 2015
1.128
1.003
дефинитивно прав форумски пост, во порака си ги добив, благодарение на тебе ,сите фајлови мац адреси и едно корисно јутуб видео и се си функционира многу добро,можам да кажам и подобро од IPTV регуларно на андроид бокс. Like

tigar

hello world
28 јули 2011
165
139
дефинитивно прав форумски пост, во порака си ги добив, благодарение на тебе ,сите фајлови мац адреси и едно корисно јутуб видео и се си функционира многу добро,можам да кажам и подобро од IPTV регуларно на андроид бокс. Like
И од мене благодарност до @trencevski успеав да наместам и засега е во ред, се си работи добро.

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Фала многу, ко ќе треба нешто барајте.

Благодарам, ако треба нешто барајте ме.

nashio

lurker
14 јануари 2011
768
1.052
Radobor
www.zdravkovski.com
nashio's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900X
Motherboard
X570 Pro4 ASROCK
Storage
Samsung PRO 980 NVMe, Samsung EVO Plus NVMe, Seagate Ironwolf
PSU
BE QUIET! STRAIGHT POWER 80 PLUS PLATINUM
RAM
64GB 3200MHz G.SKILL Ripjaws - V F4
Video card
NVIDIA GTX 1070ti Cerberus
Case
BeQuiet Pure Base 500
Mouse
MX Master 3
Keyboard
MX Keys
Audio
Wharfedale Diamond 8.1 Pro Active
Monitor
Benq PD3220U
OS
Windows 10
И јас еве едно големо фала до @trencevski

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.604
1.765
Фала многу, ко ќе треба нешто барајте.

Благодарам, ако треба нешто барајте ме.
Ќе работи ова на оваа апликација The first set top - Smart STB
Достапна е за мојот телевизор и има опција да ставеш Мак адреса и плејлиста, или пак само за stbemu работи тоа, може и Ministra player?

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Ќе работи ова на оваа апликација The first set top - Smart STB
Достапна е за мојот телевизор и има опција да ставеш Мак адреса и плејлиста, или пак само за stbemu работи тоа, може и Ministra player?
Mislam deka ne mozis da menuvas mac adresa na ovaa aplikacija. Mozis samo preku tvojata da gledas

И јас сакам да изразам благодарност за колегата @trencevski, за mac адресите.
Нема проблем, ко ке треба барајте ме.
Голем поздрав

И јас еве едно големо фала до @trencevski
Фала и тебе, поздрав.

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 12400F
Motherboard
Asus B85 Pro Gamer
Storage
SSD Kingston 2TB
PSU
Cooler Master B500
RAM
HyperX Beast 4x16gb
Video card
GTX 1660 Super
Case
Cooler Master HAF
Mouse
Asus Echelon
Keyboard
Cooler Master Storm
Monitor
Philips 276E
OS
Windows 10 Pro 64bit
@trencevski
Благодарност братко, StbEmu си фурат без проблем.

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
Ко ќе треба mac адреси бара

STBemu Pro

Nordic, Kingbox, најдобро работат на STBemu со mac adress, кој сака нека ме бара, не барам пари, едно фала доволно е.
Поздрав

STBemu Android апликација, инсталирајте(најдобро работи на твбокс, андроид тв, амазон firestick) , зирнете туторијал na youtube, за останатото побарајте ме, цена: безпари.
Друже, гледам има stbemu и за windows. Дали работи и на windows?

Misko6000

user
5 април 2015
1.128
1.003
да се надополнам, го вклучив и на ТV со Андроид, функционира бар три пати боље од MiBox S со неговите пишљиви 3 дугмиња на даљинското.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Julian

lurker
20 август 2016
521
352
Голема благодарност до другарот trencevski. Иптв то работи супер.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно