Важи, нека биде така.Сакам да кажам дека ништо не си разбрал од тоа што напишав и појма немаш што се ставки во патен налог што возачот треба да ги пополни.
Не мора да биде така. Колку фирми, толку процедури.Важи, нека биде така.
Процедурите се законски определени. Друго е што голем број фирми од најразлични причини не ги почитуваат.Не мора да биде така. Колку фирми, толку процедури.
Кај моника да се обратиме
Каде и да се обратиш, во секој случај ќе даде подобар резултат отколку да го трошиш овде времето со споделување информации кои се очигледни.Кај моника да се обратиме
Кај неа е стапот, јас веќе и пишав на госпожата Моника.Кај моника да се обратиме
И јас сега ќе и пишам едно писменце на госпожаваКај неа е стапот, јас веќе и пишав на госпожата Моника.![]()
КБ во Скопјанка.Проработе од прееска.
Да не знае некој каде има најблиску банка до Пошта 2 под железничка? Ми стигна честитка дека ќе ме глобат, па да завршам работа со едно одење.
ако е гужва подоле ќе продолжиш на крај на скопјанка (најдалеку од пошта) има уште едно што никој не иде пошто дерат провизијаПроработе од прееска.
Да не знае некој каде има најблиску банка до Пошта 2 под железничка? Ми стигна честитка дека ќе ме глобат, па да завршам работа со едно одење.
Има Стопанска Банка во Веро Џамбо.Проработе од прееска.
До ќумурот е.Пак не работи тракингот од вчера вечер (најмалку). Нема кој да наложи ќумур во пентиумот.![]()
Оваа уште не ти стигнала до Сингапур према статус, ова е од www.singpost.com статусот, значи само добиле информација за пратката. Отвори си диспјут ако ти стигнал краен рок (4ти Феб?)Сликата објаснува се. Почна да тече 30дневниот период (од 4ти месецов) за повраток на парите од и-беј. Сепак... прв пат ми се случува нешто вакво. Не сфаќам каде е "заглавена" пратката.
| 29/11/2020 | Information Received – Item En Route to Postal Facility |
Оваа уште не ти стигнала до Сингапур према статус, ова е од www.singpost.com статусот, значи само добиле информација за пратката. Отвори си диспјут ако ти стигнал краен рок (4ти Феб?)
29/11/2020
Information Received – Item En Route to Postal Facility
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден