Ќе нурнат.. Ако не сега на зимаМногу нагоре некако тргнаа...
Гледам воа педериве од Binance мењале термс... Моментално не можам да правам трансакции, односно да префрлам валута таму, не ми ја дава адреста за копирање.
Претходно немав проблеми ништо... Сега ми дава за верификација на профил и нормално МК ја нема...
Тоа одамна е забрането со бинанс не е од сега.Гледам воа педериве од Binance мењале термс... Моментално не можам да правам трансакции, односно да префрлам валута таму, не ми ја дава адреста за копирање.
Претходно немав проблеми ништо... Сега ми дава за верификација на профил и нормално МК ја нема...
Не е баш така. ДЕКС не е забранет за никого, само страницата е забранета во некои гео локации, поради закони. Дури и ЦЗ кажа дека пожелно е да се користи ВПН на новиот ДЕКС. Децентрализирани маркети како БИСК никогаш нема да просперираат, барем не во наредниве 5 години
Дап и нивниот креатор само си игра со проекти и не ги подобрува старите него бара нови проекти за да добие повеќе пари, затоа бинанс се подобрува и нормално дека има рестрикции зашто во Македонија тргување со крипто е нелегално исто како и форекс и сл.
Злато имаш кога може да го допреш, да си го чуваш дома, да му се радуваш. Ова што сакаш да го купиш е "замислено" злато таму некаде далеку од тебе...Објасни! Според мене само нафтата има деривати...
Како тоа нема врска се што научил? И како тоа не веруваш во технички анализи? Се молиш на Госпо кога трејдаш или како иде тоа?Немора да значи дека овој пат ќе порасне 14-17 пати. Многу полесно е да се крене цената на Биткоин x15 пати додека е со мал маркет кап, кога растеше x15 пати маркет капот му беше 5-10 билиони (2016-та година, претходните години немаше ни билион). Сега е сосема нешто друго, плус не верувам у такви фибоначи и ред други анализи, си имал среќа со добивките и тоа е тоа, едноставно е.
Хостинг на уреди во МК и САД
Се подразбира GPU или ASIC.Како тоа нема врска се што научил? И како тоа не веруваш во технички анализи? Се молиш на Госпо кога трејдаш или како иде тоа?
Што се подразбира под „уреди“?
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден