Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

YouTube Premium

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.784
4.505
Неготино
Ако имаш андроид, прво симни го RevancedManager, инсталирај го, па после од таму инсталирај си MicroG, после тоа некоја од понудените верзии на Youtube ReVanced, и во кратки црти толку е.
Нема потреба од Revanced Manager. Може директ Revanced APK. Никогаш у живот не сум инсталирал Manager.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.513
2.968
Нема потреба од Revanced Manager. Може директ Revanced APK. Никогаш у живот не сум инсталирал Manager.
Во времето ко излезе чистиот Vanced, го користев на директен начин - само потребното .apk од нивната страна на интернет.
Во меѓувреме престана да постои чистиов Vanced, ама за среќа излезе ReVanced и другите наследници, па со нив и менаџеров (иако мислам ќе да имаше некој менаџер и пред тоа?).
Во кратки црти, мене ми стана полесно да го апдејтувам ReVanced преку менаџеров, и заради тој некој комфорт, така го употребувам.
А за тоа што зазема простор, мегабајти плус - во денешно време андроидиве доаѓаат со стотици гигабајти внатрешна меморија, па не му се секирам многу.

Magical

hello world
15 август 2008
434
453
Дали е безбедно да се користи Revanced youtube и од каде да го симнам? Благодарам

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.513
2.968
Дали е безбедно да се користи Revanced youtube и од каде да го симнам? Благодарам
Од овдеки:
Ако имаш андроид, прво симни го RevancedManager, инсталирај го, па после од таму инсталирај си MicroG, после тоа некоја од понудените верзии на Youtube ReVanced, и во кратки црти толку е.

Justice for All

hello world
10 септември 2010
405
251
Дечки инсталирате си RVX. Истите функционалности како премиум плус sponsorblock.

nixxa

hello world
16 јуни 2017
111
60
Не
Мислењето е автоматски споено:

Користи некој студент претплата и што документи бараат?
Бара да скенираш некаков доказ дека сеуште студираш, индекс или може да побараат да скенираш потврда за студент.
со тоа им се отвара тикет и имаат 24 или 36 часа деадлајн да го решат, (вендор фирмата ги разгледува тие барања. )
откако ке ти одобрат вршиш уплата и чилл

nikolarjk91

hello world
4 март 2018
86
62
Исто имам слободно место во family Youtube Premium (MK)
140 ден месечно

Последна промена:

DrMTR

senior
27 март 2014
7.944
8.438
Mene vcera mi stigna poraka deka za 14 dena mi go otkazuvaat family planot posto neso sme bile site vo ist household. Bev vo na dinomkd planot. Da ne znaes neso poise za ova i kolkav rizik e?
Имаат начин да проверат дали сте сите во исти град најверојатно преку ИП адресите , ГПС итн.
Мислам дека не е безбедно да се зема фемили ако повеќето од лицата не се од исти град.

nixxa

hello world
16 јуни 2017
111
60
Имаат начин да проверат дали сте сите во исти град најверојатно преку ИП адресите , ГПС итн.
Мислам дека не е безбедно да се зема фемили ако повеќето од лицата не се од исти град.
гугл има начин буквално се да провери, не само кој град тоа можат и ит.мк

olivercho

hello world
17 март 2023
64
29
Abe neka ne se bodat, razbiram ako e vo razlicni drzavi ama od kade e praviloto deka mora vo ist grad? Na zapad nema edna familija sto site ziveat vo ist grad so iljadnici km megju niv sig ne im menja ako nekoj e u veles a nekoj u skopje ebago.

dino

lurker
5 јули 2009
663
249
Ќе имам 3 слободни места за youtube premium почнувајќи од 1 Февруари, се плаќа однапред за цела година. Кој е заинтересиран нека ми пише ПП

claus

hello world
13 април 2020
116
173
YouTube премиумот од Z2U од Индијците за жал даде душа. Ми го укинаа бидејќи после 2 ипол години откриле дека всушност не сум во Индија и не ми е точен регионот.

Провајдерот од Z2U ми ги рефунфираше парите.

Сега си инсталирав YouTube ReVanced на телефон и функционира беспрекорно, а на телевизорот еве веќе неколку недели откако ми го укинаа премиумот и сеуште нема никакви реклами, не знам зошто.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.944
8.438
YouTube премиумот од Z2U од Индијците за жал даде душа. Ми го укинаа бидејќи после 2 ипол години откриле дека всушност не сум во Индија и не ми е точен регионот.

Сега си инсталирав YouTube ReVanced на телефон и функционира беспрекорно, а на телевизорот еве веќе неколку недели откако ми го укинаа премиумот и сеуште нема никакви реклами, не знам зошто.
Ако е AndroidTV инсталирај SmartTube и свиркај си. Не плаќам Премиум одамна.

28 ноември 2014
1.224
820
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro

Да, и мене ме крцнаа односно за некој ден ми е најавено од Youtube.

389mk

hello world
16 јануари 2020
282
316

Дечки инсталирате си RVX. Истите функционалности како премиум плус sponsorblock.
Не е безбедно да се инсталира веќе готов зготвен Revanced apk. Од кај знаеш што имаат ставено плус? Ништо не те кошта сам да си го подготвиш, една минута плус работа.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.784
4.505
Неготино
Не е безбедно да се инсталира веќе готов зготвен Revanced apk. Од кај знаеш што имаат ставено плус? Ништо не те кошта сам да си го подготвиш, една минута плус работа.

А од кај знаеш дека во ова нема нешто ставено плус?

389mk

hello world
16 јануари 2020
282
316
Затоа што е open source, и го гледаат и користат многу луѓе. И рвх е отворен, но се соменвам дека го прегледува некој воопшто кодот. А ако пак се одлучиш за веќе зготвен апк, тогаш имаш уште еден посредник плус во целиот синџир, целосно непотребно, кој ги има твоите податоци и лозинки.

GloopSee

read-only
16 август 2023
10
7
Тој revanced.app е официјалниот сајт на revanced. Сите други се неофицијални во којшто може да има плус. Исто така има печови и за други апликации, којшто може да се видат тука ReVanced - Patches for ReVanced.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно