Фала ти на одговорот
Фала ти на одговорот
Со среќа.Имам 3 инвајтс за IPT. Би сакал ги трампам за инвајт на PassThePopcorn/HDBits/Karagarga. Знам дека не е фер трампа, ама се надевам дека има добри дечки тука.Би почекал 5-7 дена, ако не се најде таков јунак би ги дал така.
Знам, ама ете да си ја пробам среќата. Секако ако нема кандидати ќе ги дадам поканите за ИПТ.Со среќа.
Не е можно некој да е член на тие тракери па и уште со право да поканува, а да не е член на IPT.
На рутракер имаш 2-3 торенти со по 1-2 сидери.JustWatch
www.justwatch.com
Некој торент?
прееска го барав таму не ми излезе, сеа го има којзнае што сум напишал, фалаНа рутракер имаш 2-3 торенти со по 1-2 сидери.
Кај мене си е на англиски цело време, не се сеќавам дали требало нешто да чепкам... замунда точка нет?Малку off-topic можеби ќе забегам, но, дали некој најде начин како да придржам англиски јазик на Zamunda? Уште малце бугарскиов ќе го присвојам...
Пробано е чистење на колачина, без addons, успат и свежа инсталација, и после промена на англиски, пак си се враѓа на бугарски на следното уклучување.
Да. Кај мене на секое ново уклучување читам Добре дошли. Сите сетинзи ги извртив, нема ништо.Кај мене си е на англиски цело време, не се сеќавам дали требало нешто да чепкам... замунда точка нет?
И јас сум на лисица. Сега вака кога ќе се потсетам, ко да го имав проблемов одамна ама како сум го решил не знам. Очигледно е дека нешто не е направено од нивна страна ко шо треба.Да. Кај мене на секое ново уклучување читам Добре дошли. Сите сетинзи ги извртив, нема ништо.
P.S на лисицата сум, a имам пробано и на Edge и Chrome
Си тера, ама да се уклучам подоцна, пак си е вратено на Б'лгарски.
Дарк моудот те јебеСи тера, ама да се уклучам подоцна, пак си е вратено на Б'лгарски.
Еве вака е кај мене:
![]()
Ај да пробам како Германец.
Edit: Не сака, сега дамбетар е, во подесувања стои Англиски, а овај Англиски мене не ми е баш најпознат.
![]()
Смешки.
Да не имаш ставено некоја рестрикција за колачиња?Си тера, ама да се уклучам подоцна, пак си е вратено на Б'лгарски.
Еве вака е кај мене:
![]()
Ај да пробам како Германец.
Edit: Не сака, сега дамбетар е, во подесувања стои Англиски, а овај Англиски мене не ми е баш најпознат.
Лоуднато е и кај мене со lang=en, ама пак си ја прикажува на бугарски. Си имет некој тежок проблем со локализацијата.Да не имаш ставено некоја рестрикција за колачиња?
Гледам има едно lang што најверојатно го памти јазикот.
Погледнете го атачментот 92644
Само на сикрет синема успеав да најдам ама 0 сидери е.![]()
The Wasted Times (2016) - IMDb
Directed by Er Cheng. With You Ge, Ziyi Zhang, Tadanobu Asano, Chun Du. Over the course of several decades, a deal between the Japanese army and criminals in Shanghai plays out with violence and betrayal.www.imdb.com
торент?
![]()
The Wasted Times (2016) - IMDb
Directed by Er Cheng. With You Ge, Ziyi Zhang, Tadanobu Asano, Chun Du. Over the course of several decades, a deal between the Japanese army and criminals in Shanghai plays out with violence and betrayal.www.imdb.com
торент?
Ме спаси 5долари да се претплатам на Watch Korean Dramas, Chinese Dramas and Movies Online | Rakuten VikiDownload The Wasted Times 2016 WEBDL 480p.BliztCinema Torrent | 1337x
Set against a chaotic, war torn Shanghai, “The Wasted Times” follows a local crime boss at the receiving end of the Japanese army’s attempt to forge a dubious alliance. Spanning three separate times during the period, the story details mindsets from various perspectives, all culminating in a...www.1377x.to
pa prati mi po PP torentov ako sakas gleam 5gb ke bide baagi pojaka slikava
Нема гајле, затоа е форумотМе спаси 5долари да се претплатам на Watch Korean Dramas, Chinese Dramas and Movies Online | Rakuten Viki
еве се симна фала многу
Ќе ти пратам, но не знам дали ќе ти дозволи да го симнеш.pa prati mi po PP torentov ako sakas gleam 5gb ke bide baagi pojaka slikava