thrw
lurker
Кај жирафите беа 7000 денари рамно 1 недела.Од каде е најпаметно да се земе Samsung 980 PRO (со или без heatsink)?
Кај жирафите беа 7000 денари рамно 1 недела.Од каде е најпаметно да се земе Samsung 980 PRO (со или без heatsink)?
Истиот го земав од 2 тера. Му стави ладилник или така ќе го тераш? Јас сакам утре од Анхоч да купам еден да му залепам.Јас го сменив 980 pro 500гига со kc3000 1tb од Сетек, 7000 е. Но проблемо. BTW Samsungot треба да пазите кој firmware e, еден е buggy, може да откаже. Гугл. Heatsink најефтин ви е
Поголем од 6mm не зимајте. Овој е проверен, таман е.![]()
Кулер за M.2 SSD 80MM, ALU, CLR-M2L6, AXA – SmartShop – Be Smart Buy Smart
CLR-M2L6 пасивен ладилник за M.2 SSD, 80 mm SSD, алуминиум, силиконски термални влошки, висина 6 mmsmartshop.mk
Обавезно ладилник. Каков од Анхоч. Тој што го линкав е добар. Може и преголем да купиш да заебеш работа.Истиот го земав од 2 тера. Му стави ладилник или така ќе го тераш? Јас сакам утре од Анхоч да купам еден да му залепам.
Овој мислам дека ќе пасува.Обавезно ладилник. Каков од Анхоч. Тој што го линкав е добар. Може и преголем да купиш да заебеш работа.
мислам пишав предхдно во темава .. ама да го собира без проблем, јас го имам во PS5 тој ладилникПроверете во Нексио BeQuiet MC1. Јас земав еден ладилник и не купив тогаш ССД и сега кој знае кај сум го фрлил, али би требало да е ептен добар за ПС5.
be quiet! M.2 SSD-Kühler MC1Нема потреба да се замарате со повеќе од блокче алуминиум 4 до 6 mm. Реалната цена е 5 до 10 евра. Ако имате двостран SSD може и такво што лади и одоздола мада контролерот е тој што највеќе грее.
Ок е али може да не затвара. 9мм малце многу.Ја го нарачав овој
MKD 239.39 | TEUCER M2 SSD Heatsink NVME 2280 Solid State Disk Drive Radiator Cooler Cooling Pad for Desktop PC M.2 NVME PS5 Heatsink
![]()
TEUCER M2 SSD dissipateur thermique NVME 2280 disque SSD radiateur refroidisseur tapis de refroidissement pour ordinateur de bureau M.2 NVME PS5 dissipateur thermique - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ок е али може да не затвара. 9мм малце многу.
Дали некој има информација дали ПС 5 ке стигне и кога во операториве во мк како телеком и а1?
Day one release го платив 30990 мислам дека. Тоа е нормална цена
исто .. ама лани ја корегираа сони цената глобално малцеDay one release го платив 30990 мислам дека. Тоа е нормална цена![]()
Точно, за Европа ја коригираа цената на 549 евра. Што во денари е околу 34.000. Што значи кај нас цената е за 7-8% повисока од средната цена во Европа.исто .. ама лани ја корегираа сони цената глобално малце
Имаш во Сетек од Филипс. Јас земав со 8 сокета. Дали е добар, ваљда е.Zdravo drustvo, preporacajte dobar surge protector so 4 ili poveke socketa.
Исто и јас Philips користам, беше некој комплет со средство за чистење екран и HDMI кабел. Во памфлетата пишуваше као демек гарантираат за опрема во вредност до 50,000.00 евраИмаш во Сетек од Филипс. Јас земав со 8 сокета. Дали е добар, ваљда е.
Во памфлетата пишуваше као демек гарантираат за опрема во вредност до 50,000.00 евра![]()