Точен одговор. Кога веќе се зима, нека се земе. Ова рецимо е 100х поважна работа од 16гб рам доплата.
Кога одиш од самсунг со микро батерија и нано полнач брзина, ова е вредно секој денар.
Искрено уанпласов 13 и 13р направија таков ненормален бенчмарк со батеријата и со полнењето - да реално се чиста генерација или две пред другите.
Знам дека народ ќе каже дека не се замара и со што знам кој. Ама кај држи како што треба, па уште и да го кликнеш додека се пресоблакаш да бустне 20-40%... Врв.
Дечки да не знаете дали некој друг рандом чарџер од 120W би одговарал за ОnePlus 13 бидејќи не ми се даваат 50 евра за нов полнач оригинален ако веќе други одговараат и полнат со истата брзина.
www.chargerlab.com
Али Експрес. Овој е некој Special New Year's Edition. Пратија дебел кабел, нема никаков апсолутно проблем.Порачан оригинал 120W SUPERVOOC за два уреди.
ЕДИТ: Ова чудо е неверојатно од 70 до 75 наполна за 10 секунди само тестирав дали работи ништо друго.
Паметно си направил што си зел оригинал, сум пробал милион и полначи и кабли, кај OnePlus ништо не полни брзо ко оригиналниот. А од каде го порача?
Рики што бидна со телефонот? Брзо ли полни? Батеријата држи ли? Вака како задоволен? Лежи ли во рака одлично? Камерата не е ужас?
НиштоСе мислам да ја зеам 13ката од кај нас, али гледам назад се збори за индиска верзија. Што би ми менувало кај нас ако е таа?
Да се земе, ама ценава 49-50к некако премногу, со оглед дека 13R е 27-30к. Језда бољи процесор, заоблено стакло, бољи камери, ама сепак...Се мислам да ја зеам 13ката од кај нас, али гледам назад се збори за индиска верзија. Што би ми менувало кај нас ако е таа?
Да, цената би можела да е помала, веројатно и ќе ја спуштат дечкиве. Али стариот телефон ептенннннннн ми се еба а ми треба за работа. Моментално мислам дека е добар изборДа се земе, ама ценава 49-50к некако премногу, со оглед дека 13R е 27-30к. Језда бољи процесор, заоблено стакло, бољи камери, ама сепак...
Хонор Пауер сега излегол во Кина со 8000mah. Ептен ветува.
како тоа полначот не работи на наш штекер? Ова е невозможно.Купив вчера OP13 од ледикомци.
Црн 512/16.
Добар телефон на прв поглед, ама масивен.
До сега бев на с21, едвај се држи по некад. Веројатно ќе се навикнам.Е сега добро инфо. Да, индискава верзија доаѓа со кабел, орижинал supervooc пуњач, и маска али еден сииитен проблем. Полначот е на 110 волти. И не е рејтнат на 100 -230 ко некои уреди, но на 100 - 130. Што значи дека кај нас е тегче за на маса. Друго, малце сум разочаран од батеријата, али гледам на редит дека имаат и други луѓе проблем, изгледа е некој усран апдејт. Не личи ко да трае со денови, дури ја глеам како се празни по некад. Анлак
Мислењето е автоматски споено:
Да, цената би можела да е помала, веројатно и ќе ја спуштат дечкиве. Али стариот телефон ептенннннннн ми се еба а ми треба за работа. Моментално мислам дека е добар избор
Нешто не штима.. Индиа користи исто мрежен напон како нас , така да тие 110v што ги кажуваш се за амерички пазар мислам.Купив вчера OP13 од ледикомци.
Црн 512/16.
Добар телефон на прв поглед, ама масивен.
До сега бев на с21, едвај се држи по некад. Веројатно ќе се навикнам.Е сега добро инфо. Да, индискава верзија доаѓа со кабел, орижинал supervooc пуњач, и маска али еден сииитен проблем. Полначот е на 110 волти. И не е рејтнат на 100 -230 ко некои уреди, но на 100 - 130. Што значи дека кај нас е тегче за на маса. Друго, малце сум разочаран од батеријата, али гледам на редит дека имаат и други луѓе проблем, изгледа е некој усран апдејт. Не личи ко да трае со денови, дури ја глеам како се празни по некад. Анлак
Мислењето е автоматски споено:
Да, цената би можела да е помала, веројатно и ќе ја спуштат дечкиве. Али стариот телефон ептенннннннн ми се еба а ми треба за работа. Моментално мислам дека е добар избор
Ништо не би ти менувало, дури и побрзо ќе добиваш апдејти, на индиските верзии први ги пуштаат секогаш. Честито.Се мислам да ја зеам 13ката од кај нас, али гледам назад се збори за индиска верзија. Што би ми менувало кај нас ако е таа?
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден