Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Lycamobile

Статус
Затворена за нови мислења.

Justice for All

hello world
10 септември 2010
405
251
Па тоа и ми беше целта, да скренам внимание кон тоа, пошто воопшто не е проминентно поставено на сајтот. Јас 1000че им лупнав па сеа ќе видиме утре што ќе направат дали ќе ги вратат...

389mk

hello world
16 јануари 2020
286
325
Неколку дена се обидувам да надополнам кредит со кредитна картичка преку веб и не ми дозволува, пишува fraud suspicion. Дали некој имал ваков проблем, не можам да добијам во контакт центар, а не сум во место каде што има продажно место ажсо надополнување.

Ts011

user
31 март 2020
1.442
1.102
Неколку дена се обидувам да надополнам кредит со кредитна картичка преку веб и не ми дозволува, пишува fraud suspicion. Дали некој имал ваков проблем, не можам да добијам во контакт центар, а не сум во место каде што има продажно место ажсо надополнување.
Ne raboti aplikacijata, so posledniot update od 08.08,a izgleda i web stranata isto...

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Овие отепаниве немаат оператор да се разбереш како човек, па да прашам да не знае некој.
Дали може да се ѕвони од странска земја(Тунис во случајов) во Македонија?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ts011

user
31 март 2020
1.442
1.102
Овие отепаниве немаат оператор да се разбереш како човек, па да прашам да не знае некој.
Дали може да се ѕвони од странска земја(Тунис во случајов) во Македонија?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Toa moze da ti odgovori samo nekoj sto bil tamu i vospostavil kontakt,(so site mvno ima sekakvi problemi) na hartija treba od sekade da mozi/vo praksa e sosema poinaku ne samo so lyca, so site... i so mno

bxxxn

user
11 март 2011
1.664
1.817
Како ставате пакет кај овие? Сакам да купам од 450 ова за 3 месеци и цело време ми вика fraud suspicion

Треба да си логиран за да додадеш пакет, пробај од ПЦ, понекогаш има проблеми преку мобилен со плаќањето конкретно.

Ts011

user
31 март 2020
1.442
1.102
Треба да си логиран за да додадеш пакет, пробај од ПЦ, понекогаш има проблеми преку мобилен со плаќањето конкретно.
denes na 2 portirani i 1 nov 079br aktivirano super 200 12m,preku app,plateno so debitna od komercijalna nikakov problem. na site 3br, no problem od ponedelnikot portiranite broevi duri vcera profunkcioniraa(5dena se cekase) a 3to to brojce poracano on line 0mkd samo sim padna zlatno brojce da ti e grev dane go koristis ...
Мислењето е автоматски споено:

Така пробав од PC логиран... После и од апп пробав не сака
Ne znam sto e problot kaj nekoj se funkcionira kaj nekoj, nekade ke zakrsi nisto ne funkcionira....

Последна промена:

NightfurY

hello world
16 февруари 2018
259
439
Kрушево абер пристигна !
denes na 2 portirani i 1 nov 079br aktivirano super 200 12m,preku app,plateno so debitna od komercijalna nikakov problem. na site 3br, no problem od ponedelnikot portiranite broevi duri vcera profunkcioniraa(5dena se cekase) a 3to to brojce poracano on line 0mkd samo sim padna zlatno brojce da ti e grev dane go koristis ...
Мислењето е автоматски споено:

Ne znam sto e problot kaj nekoj se funkcionira kaj nekoj, nekade ke zakrsi nisto ne funkcionira....
Портирањето се врши законски од 3 до 5 работни дена во зависност од денот на поднесувањето и кога ке стигне во самата база , потоа се чека 3 слојна филтрација на податоци односно ослободување на бројчето од постоечкиот оператор , одобрувањето од АЕК и на крај префрлањето кај нив со активација на чипот од самата фирма на Лајка мобајл.

Напомена за дадeн ерор на нашата страна fraud suspicion (самата страница појавува кога клиентот се обидува повеќе од 5 пати со истата картичка и ја препознава самиот систем како спам или злоупотреба ).Друга работа картички можат да се корситат само од македонски банки странски или некој други не дозволува самиот систем , со години надополнувам онлине до сега не сум имал проблем али начесто може да се реше со чистење на кеш меморија или колачиња од самиот пребарувач или да се покуша со друг пребарувач тие се начините во врска со апликацијата не знам затоа што никгаш сум немал потреба за користење али ако има потреба за инфо најубаво е на линија да се јавите и да ви објаснат .

Ts011

user
31 март 2020
1.442
1.102
Портирањето се врши законски од 3 до 5 работни дена во зависност од денот на поднесувањето и кога ке стигне во самата база , потоа се чека 3 слојна филтрација на податоци односно ослободување на бројчето од постоечкиот оператор , одобрувањето од АЕК и на крај префрлањето кај нив со активација на чипот од самата фирма на Лајка мобајл.

Напомена за дадeн ерор на нашата страна fraud suspicion (самата страница појавува кога клиентот се обидува повеќе од 5 пати со истата картичка и ја препознава самиот систем како спам или злоупотреба ).Друга работа картички можат да се корситат само од македонски банки странски или некој други не дозволува самиот систем , со години надополнувам онлине до сега не сум имал проблем али начесто може да се реше со чистење на кеш меморија или колачиња од самиот пребарувач или да се покуша со друг пребарувач тие се начините во врска со апликацијата не знам затоа што никгаш сум немал потреба за користење али ако има потреба за инфо најубаво е на линија да се јавите и да ви објаснат .
Mene mie jasno, jas koristam od 2016br,i nadopolnuvam isklucivo online...

pilot

read-only
28 февруари 2018
8
8
Се обидов да портирам број од А1 на правно лице, на Лајка регистрирана картичка под истото правно лице. Велат портирање на број е можно со физички лица, а не фирми. Има основа да поднесувам приговор до АЕК?

Дури ги прашав да променам сопствеништвото на физичко лице, ми рекоа и тоа не може.
Некој искуство со ова?

Атачменти

• Inkedаек.jpg
    Inkedаек.jpg
    121,5 KB · Прегледи: 36

Ts011

user
31 март 2020
1.442
1.102
Се обидов да портирам број од А1 на правно лице, на Лајка регистрирана картичка под истото правно лице. Велат портирање на број е можно со физички лица, а не фирми. Има основа да поднесувам приговор до АЕК?

Дури ги прашав да променам сопствеништвото на физичко лице, ми рекоа и тоа не може.
Некој искуство со ова?
Ne znam so firma kako odi ....

bxxxn

user
11 март 2011
1.664
1.817
Формулатор за портирање има наведено и дел за правни лица, така да веројатно е возможно и тоа (фото во атачмент). Инаку имам префрлено број како физичко лице така да ако првин го префрлиш бројот во постоечкиот оператор од правно лице на физичко лице нема да имаш проблем. Потоа бројот се портира на исто физичко лице во друг оператор.
--------------------

1667845163686.png

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда