Абе не е за коуку за една пијачка дали е. Туку знаеш оноа, туѓото е послаткоПовелете на Kinguin за 3.32 евра, имаш Cloud sync save, Achievements, total time played, trading cards, итн, срамота е да симнувате од Замунда игри што коштаат колку една пијачка.
Buy Mad Max Steam CD Key
Се сложувам. Последниве три CoD игри, вклучувајќи ја и WWII се по макс 6-7часа гејмплеј.Кога сме на тема 100 гигабајтни игри - баш причината зошто во последно време пукам стари класици (моментално на Bioshock 1). 4 гига е repack-от, добивам 20 саата кул гејмплеј, тера на компир. Златна работа.
Претерана е работава со новиве монструми, башка и место нема на дисков. Плус кратки се. Подолго ќе ја симнувам него што ќе ја играм.![]()
Resident Evil 3 remake. Незнам зошто имаше толку лоши критики играва супер си беше. Сааааамо малце заостануваше од RE2 Remake, ама ништо страшно за такви лоши критики.
У право си, знаеш дека тоа не го ни забележав дека одма ја свртевКратка е, не ја оправдуваше цената спрема тоа колку гејмплеј нудеше, иначе супер си е играта.
Не знам, мене најинтересна ми беше WWII. Доста динамично, различни мисии, повеќе ми се свиѓа дека е војна што се случила vs sci-fi со Infinity.@G4M3R измеѓу тие две или општо? WW II мене па некако ми е најлоша од сите што сум ги играл, после Black Ops 3. Таму ептен забегале ..
Имаш Black Ops 1, 2 и 3, Advanced Warfare и Infinite Warfare.
Последнава е кратка, така-така интересна. Ја свртев во едно играње.
BO4 е само онлајн.Не знам, мене најинтересна ми беше WWII. Доста динамично, различни мисии, повеќе ми се свиѓа дека е војна што се случила vs sci-fi со Infinity.
Инаку по ред ги играм сите, после WWII e BlackOps 4, MW 2019, Warzone, MW2 Remastered(сегашнава што ја играм), и BlackOps Cold War. Најверојатно се online only или пак не се кракнати, вака ги пребарав по торент ама немаше ништо за нив.
Cold War е midquel во Black Ops сагата канонски. Ќе мора дад ги купам и modern warfare и неа. Black Ops м и е најдобra Call of Duty сага од сите почнувајќи од World at WarBO4 е само онлајн.
MW 2019 не е кракната, за жал. Ми се игра ептен таа ама ...
За Cold War неам слушнато и не знам како е ситуацијата, дали има Single Player.
Сега баш проверив. BlackOps4 и Warzone се без кампањи. MW2019 и Cold War имаат класични сингл плеер кампањи но како што читам на редит и тие биле врзани онлајн и навидум тешко за крак. Но ќе видиме, дури и да е така како што викаат пак ми оди дека ќе има крак за нивBO4 е само онлајн.
MW 2019 не е кракната, за жал. Ми се игра ептен таа ама ...
За Cold War неам слушнато и не знам како е ситуацијата, дали има Single Player.
Или тоа, или ќе ја чекаме гага за 10тина години па ќе ја пробамеСега баш проверив. BlackOps4 и Warzone се без кампањи. MW2019 и Cold War имаат класични сингл плеер кампањи но како што читам на редит и тие биле врзани онлајн и навидум тешко за крак. Но ќе видиме, дури и да е така како што викаат пак ми оди дека ќе има крак за нив.
Сега баш проверив. BlackOps4 и Warzone се без кампањи. MW2019 и Cold War имаат класични сингл плеер кампањи но како што читам на редит и тие биле врзани онлајн и навидум тешко за крак. Но ќе видиме, дури и да е така како што викаат пак ми оди дека ќе има крак за нив.
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден