Абе не е за коуку за една пијачка дали е. Туку знаеш оноа, туѓото е послаткоПовелете на Kinguin за 3.32 евра, имаш Cloud sync save, Achievements, total time played, trading cards, итн, срамота е да симнувате од Замунда игри што коштаат колку една пијачка.
Buy Mad Max Steam CD Key
Се сложувам. Последниве три CoD игри, вклучувајќи ја и WWII се по макс 6-7часа гејмплеј.Кога сме на тема 100 гигабајтни игри - баш причината зошто во последно време пукам стари класици (моментално на Bioshock 1). 4 гига е repack-от, добивам 20 саата кул гејмплеј, тера на компир. Златна работа.
Претерана е работава со новиве монструми, башка и место нема на дисков. Плус кратки се. Подолго ќе ја симнувам него што ќе ја играм.![]()
Resident Evil 3 remake. Незнам зошто имаше толку лоши критики играва супер си беше. Сааааамо малце заостануваше од RE2 Remake, ама ништо страшно за такви лоши критики.
У право си, знаеш дека тоа не го ни забележав дека одма ја свртевКратка е, не ја оправдуваше цената спрема тоа колку гејмплеј нудеше, иначе супер си е играта.
Не знам, мене најинтересна ми беше WWII. Доста динамично, различни мисии, повеќе ми се свиѓа дека е војна што се случила vs sci-fi со Infinity.@G4M3R измеѓу тие две или општо? WW II мене па некако ми е најлоша од сите што сум ги играл, после Black Ops 3. Таму ептен забегале ..
Имаш Black Ops 1, 2 и 3, Advanced Warfare и Infinite Warfare.
Последнава е кратка, така-така интересна. Ја свртев во едно играње.
BO4 е само онлајн.Не знам, мене најинтересна ми беше WWII. Доста динамично, различни мисии, повеќе ми се свиѓа дека е војна што се случила vs sci-fi со Infinity.
Инаку по ред ги играм сите, после WWII e BlackOps 4, MW 2019, Warzone, MW2 Remastered(сегашнава што ја играм), и BlackOps Cold War. Најверојатно се online only или пак не се кракнати, вака ги пребарав по торент ама немаше ништо за нив.
Cold War е midquel во Black Ops сагата канонски. Ќе мора дад ги купам и modern warfare и неа. Black Ops м и е најдобra Call of Duty сага од сите почнувајќи од World at WarBO4 е само онлајн.
MW 2019 не е кракната, за жал. Ми се игра ептен таа ама ...
За Cold War неам слушнато и не знам како е ситуацијата, дали има Single Player.
Сега баш проверив. BlackOps4 и Warzone се без кампањи. MW2019 и Cold War имаат класични сингл плеер кампањи но како што читам на редит и тие биле врзани онлајн и навидум тешко за крак. Но ќе видиме, дури и да е така како што викаат пак ми оди дека ќе има крак за нивBO4 е само онлајн.
MW 2019 не е кракната, за жал. Ми се игра ептен таа ама ...
За Cold War неам слушнато и не знам како е ситуацијата, дали има Single Player.
Или тоа, или ќе ја чекаме гага за 10тина години па ќе ја пробамеСега баш проверив. BlackOps4 и Warzone се без кампањи. MW2019 и Cold War имаат класични сингл плеер кампањи но како што читам на редит и тие биле врзани онлајн и навидум тешко за крак. Но ќе видиме, дури и да е така како што викаат пак ми оди дека ќе има крак за нив.
Сега баш проверив. BlackOps4 и Warzone се без кампањи. MW2019 и Cold War имаат класични сингл плеер кампањи но како што читам на редит и тие биле врзани онлајн и навидум тешко за крак. Но ќе видиме, дури и да е така како што викаат пак ми оди дека ќе има крак за нив.
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден