Зборено е со Ѓирафа, коректни беа 3-4 пати им се јавија на ЕЛС да ги замараат за пратката.Вакво подавање на ракомет нема. Пожали им се на Жирафа да реагираат и на ЕЛС ѕвони им малце притисок.
Си го имаат преценето својот капацитет.Зборено е со Ѓирафа, коректни беа 3-4 пати им се јавија на ЕЛС да ги замараат за пратката.
И пази шо се деси задњиот ден.
Ми звони ЕЛС,
- ало
-- ало
- се јавувам од ЕЛС за вашата пратка, сте се жалеле во грижа за корисници
-- па ја не лично ама од жирафа сигурно ве бараа
- аха...епа сакате да ја добиете (???)
-- па мислам дека е редно после 15 дена што ја шетате ваму таму
- (ме сече) добро ќе му кажам на доставувачот да ве контактира
1 мин покасно дојде доставувачот и ми ја даде (пошо у близина сум на НЛ централата)
немав енергија да се расправам, по катиљ услуга амин, коа првпат почнаа со Али беа ок и после лаком гз трагедија, сеа ни Али не можат да достават на време ни Тему ни локални пратки.
Повеќе би рекол размислуваат по матрицата да земеме сега се што можеме за испорака, да не ни избега шансата, па отом потом како ќе стигнеме се да завршиме, ако треба ќе вработиме уште некој.Си го имаат преценето својот капацитет.
@Isak Keyten - Го зеде ти држачот?
Мене ме урочи, уште го немаат испратено. Ми пишуваа на Вибер дека првичната дата за испорака била грешка, па требало 19-ти мај (што нема шанси).
Супер за цената (јас ја зедов околу 8к со некој си попуст) трпеше две години дур не ја скршив од непазење. Персонално исусктво со жирафата малце чудни оти ми згрешија колку треба откуп да се плати наместо 8к имаја предадено како 80к и неможеа да ми одпуштат пратката од карго, техничка само англиски се разбиравме се погоди тој на телефон 0 македонскимислење на за sense7 столициве што ги продаваат на џирафа?
многу ги фалат овие столици се мислам и јас да земам пиши искуствоСамо што направив нарачка на SENSE7 NOBU столица која ако се нарача преку апликацијата има дополнителен попуст
Ако го земеш преку апликацијата таму е 1690 денариГо меркам парфемчево веќе некое време, ама стварно не можам да сфатам како може да е на пола од цената во нашите парфимерии, дрогерии...
Да знам, ова мене ми е неверојатно. Исто и Armaf Odyssey Mandarin Sky, 100 ml 1690 денари, кај нас најевтино што најдов на Ананас 2040.Ако го земеш преку апликацијата таму е 1690 денари
нарача со плаќање при достава или онлајн?Само што направив нарачка на SENSE7 NOBU столица која ако се нарача преку апликацијата има дополнителен попустПогледнете го атачментот 154455
Плаќање при достава избрав3 пати пробувам да нарачам преку апликацијава жирафамол и нејќе
нарача со плаќање при достава или онлајн?
Koga pravis naracka na gjirafa ti pisuva datum do koga bi trebalo da se dostavi pratkataДо кога треба да ми стигне нарачката? Искуства некои со достава, колку се чека...
Па како што можеш да видиш датумот е 13ти и 14ти октомври а според статусот се уште не е испратенаKoga pravis naracka na gjirafa ti pisuva datum do koga bi trebalo da se dostavi pratkata![]()
Bi trebalo togas da ti stigneПа како што можеш да видиш датумот е 13ти и 14ти октомври а според статусот се уште не е испратена
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден