shooter
lurker
- 2 март 2010
- 659
- 587
Овој е римејк на шпанскиот Sentimental, People upstairs е англиски наслов. Шпанскиот е добар, овој не сум го гледал.
Овој е римејк на шпанскиот Sentimental, People upstairs е англиски наслов. Шпанскиот е добар, овој не сум го гледал.
Добар е, вчера го гледав овој на А24 и потоа читнав дека е римејк. Ќе се гледа и шпанскиот.Овој е римејк на шпанскиот Sentimental, People upstairs е англиски наслов. Шпанскиот е добар, овој не сум го гледал.
Ете, некако ми промакнала, поминала под радаро.Серијата е одлична, и за времето кога излезе имаше убедливо најневеројатно добро снимени сцени со тепање (иако не сум по такви работи).
За главниов актер, не го знаев до пред The Boys - која кога веќе спомнавме, не ми е догледана (веројатно последните две сезони)Многу ми беше интересна, и главниот актер ми е топ.
Аааа, би рекол дури и пре-често?А чат пат се наоѓа и по некое добро цуце а и цице.
И јас ја паметам како интересна, брза и динамична. Ама мислам после некоја сезона ми претераа и со цуциња и цициња и "јаки фраери и фраерки"Серијата е одлична, и за времето кога излезе имаше убедливо најневеројатно добро снимени сцени со тепање (иако не сум по такви работи). Многу ми беше интересна, и главниот актер ми е топ. А чат пат се наоѓа и по некое добро цуце а и цице.
Зар не е оригиналниот филм Италијански или грешка сум?Овој е римејк на шпанскиот Sentimental, People upstairs е англиски наслов. Шпанскиот е добар, овој не сум го гледал.