Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
Статус
Затворена за нови мислења.

ImWiked

hello world
14 ноември 2014
400
317
Почнав да се замарам од премногу мислење, па cancel-ирав све и направив нов ордер. Еве како изгледа:
6a11f47f6b.png

Што ќе биде нека биде, ако не ми се свиѓа тенкот ќе ви купам некој од вашите што ги имате за продавање, и завршена работа. Ви благодарам уште еднаш на предлозите и помошта.

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Gulf Of Aden(Stargate Portal) via Скопје
Можно е и сите 5 да се "дефектни" ако може да ги наречеме дефектни :)
(Сепак ,неможам да тврдам дека се дефект,али сумљам на утната серија)

А може е и ко што вика kjosmofon
Праени се главите за 50%PG - 50%VG minimum
Ако користиш поретка течност(купечка течност) тие се поретки ,со 70-80% PG
И поште е поретка ,лесно проаѓа течноста низ памукот и излага од дупчињата за воздух.

Ако имаш,пробај со погуста течност ,можно е да се изгуби цурењето.

Sent from my iPad Mini 2 using Tapatalk

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Gulf Of Aden(Stargate Portal) via Скопје
Почнав да се замарам од премногу мислење, па cancel-ирав све и направив нов ордер. Еве како изгледа:
6a11f47f6b.png

Што ќе биде нека биде, ако не ми се свиѓа тенкот ќе ви купам некој од вашите што ги имате за продавање, и завршена работа. Ви благодарам уште еднаш на предлозите и помошта.
Ехеее пријателе
Истово и мене ми се дешаваше пред 8.месеца коа нарачував за прв пат хаха :D

Напраи ордер,напраи cancel
Тргни-застани :)

И на крај се охрабрив,
испонарачав све и свашта што ми препорачаа ветераниве па дури и нешто на своја рака од кеиф
и искрено ИЧ не ми е криво што ги послушав ;)

(Btw
Исто ко тебе
И јас на почеток,покрај кајфун
Нарачав и Subox Mini Kit (subtank mini+mod)
Мене не ми "легна" субтенкот
Што незначи дека така ќе биде и во твојот случај...
Па и да не ти одговара,ќе си нарачаш друг тенк...
Дур не пробаш нема да знаеш што ти одговара)

Sent from my iPad Mini 2 using Tapatalk

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.678
13.735
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
И многу мислење не е на арно. :hay: Важно е да се почне.

ImWiked

hello world
14 ноември 2014
400
317
Абе што да ти кажам, мозоков ми изгоре. Баш му кажував на Metuzalem вчера, 80+ табови отворени, па ајде читај за ова читај за она. :D

Да почнеме од нешто прво па после не е проблем, ќе се оди на посериозна варијанта ако е за мене работава.

kjosmofon

Баниран/a
7 октомври 2011
3.740
5.916
skopje
k2laptop.mk
Абе што да ти кажам, мозоков ми изгоре. Баш му кажував на Metuzalem вчера, 80+ табови отворени, па ајде читај за ова читај за она. :D

Да почнеме од нешто прво па после не е проблем, ќе се оди на посериозна варијанта ако е за мене работава.
течноста сумлива, за субтанк над 6мг ке биде прејако а и оваа има доста пг, ќе те извади од патики, препорака 6мг и 50пг50вг течност

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.678
13.735
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
JL5fFtI.png

The race is on. Засега му водам на @kjosmofon со 15 секунди и 57 цифри од tracking бројчето, ама он е поблиску до Железничка. Ќе треба дебело да го поткупам поштарот. :hay:

kjosmofon

Баниран/a
7 октомври 2011
3.740
5.916
skopje
k2laptop.mk
хахах нема поштар, кога видам send to domestic loc, втората нотификација од наша пошта точно за 1 час сум внатре во достава, ако го чекам поштарот уште 2 недели.

ImWiked

hello world
14 ноември 2014
400
317
течноста сумлива, за субтанк над 6мг ке биде прејако а и оваа има доста пг, ќе те извади од патики, препорака 6мг и 50пг50вг течност
Како мислиш сумлива? Во поле на квалитет или? Барав течност една да ми биде со вкус на аналогни, а другово десерт. Па читам марлборо и го ставив, но чим ти викаш дека ќе биде прејако, ако може мал предлог од тамо како што напомена со 50пг50вг да биде обичен вкус на аналогни. Здравје ко ќе стигнат овие да ги потрошам, и да ги пробам па да споредам кога ќе земам од тебе. Повеќемина те препорачаја. :)

kjosmofon

Баниран/a
7 октомври 2011
3.740
5.916
skopje
k2laptop.mk
земи ги , ако не ти одговараат дојди ке ти дадам некој тестирај, овие течности сите се околу 80% пг наменети за его и слични слаби направи, доста долго користев субтанк и и најдобро ми беше со 50% пг 50‚вг течности, а и на многу други тој однос им беше најдобар, некој и 3мг и 70% вг користат и ден денес на субтанк

31 јануари 2014
1.261
1.439
Skopje
Nikola Sone's setup  
Processor & Cooler
i7 6700K | [email protected] | CM Nepton 240M
Motherboard
ASUS Maximus Hero VIII
Storage
840 EVO - 120GB; WD10EZEX
PSU
CM V850
RAM
HyperX Savage 32GB @2933MHz CL13
Video card
ASUS GTX TITAN 6GB || HerculeZ X3 Ultra Cooler
Case
SAMA Titan Gaming Black
Monitor
Dell U2412M || U2312HM
OS
Win 10 x64
+1 za subtank муабетот

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kjosmofon

Баниран/a
7 октомври 2011
3.740
5.916
skopje
k2laptop.mk
JL5fFtI.png

The race is on. Засега му водам на @kjosmofon со 15 секунди и 57 цифри од tracking бројчето, ама он е поблиску до Железничка. Ќе треба дебело да го поткупам поштарот. :hay:
сега видов, значи овие снобовиве од Карпош мора во се до крај фраери, одма 2 нарачал , браво

xnickx

lurker
20 декември 2014
619
851
xnickx's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 6500 3.2MHz & Stock
Motherboard
ASUS ROG Maximus VIII Hero
Storage
Samsung 850 Evo 250Gb / WD Blue 1Tb
PSU
Thermaltake TR2 500W Bronze
RAM
Kingston Hyper X Fury 8Gb DDR4 2666MHz
Video card
ASUS Strix GTX960 DC2 4GD5
Case
SAMA Black Widow
Mouse
Steel Series Rival 100
Keyboard
Cooler Master QuickFire Ultimate
Audio
Labtec 2.1
Monitor
Samsung Syncmaster 2032Bw 20"
OS
Windows 8.1
Абе го испобунивте човекот, ако нарачува нешто за прв пат нема да знае главатa кај му е :D. Значи, @ImWiked гледам доста луѓе ти го препорачаа сабтенкот како прв атомизер. Да, одличен вкус вади, ама за белодробно вдишување. За уснодробно е тиња невидена. Дотокот за воздух е прелабав дури и на најмалиот отвор.

За тие што сакаат да имаат сензација како од цигара да влечат, а реалноста е дека само РТА системи можат тоа да го доловат, а ти треба да се одлучиш дали си подготвен од прва со тоа да се занимаваш. Еве јас искрено ќе си кажам дека не бев, и си одев со затворен ситем едно 3-4 месеци додека не го земав сабтенкот. Исто и не бев спремен директно ва инхалирам белодробно, а сега не можам без тоа. ГСот е застарена работа, и јас би ти го препорачал призма на инокин.

Потврдено од многу јутубери дека има одличен вкус и најблиска сензација како влечење цигара; еве ти и резервни глави
Исто така, први собрани пари да одат обавезно на DIY течности, тоа е барем прелесно да си мучкаш сам. Во секој случај, велкм ту д клаб :)

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.678
13.735
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
сега видов, значи овие снобовиве од Карпош мора во се до крај фраери, одма 2 нарачал , браво
А џабе ли потцртував?

(се испишманив кога дознав дека не е stainless, тогаш уште стоеја сликите од фабрика, па си реков кога сите се со фарба, дај некоја ко за луѓе) :hay:

kjosmofon

Баниран/a
7 октомври 2011
3.740
5.916
skopje
k2laptop.mk
Поздрав до сите. Во право беше kjosmofon за БЕЛУСОТ екстра е немам коментар.
внимавај памукот да влезе макс 1/3 во каналот друго нема проблем, ако ги затнеш каналите може да не доаѓа доволно течност

kjosmofon

Баниран/a
7 октомври 2011
3.740
5.916
skopje
k2laptop.mk
А џабе ли потцртував?

(се испишманив кога дознав дека не е stainless, тогаш уште стоеја сликите од фабрика, па си реков кога сите се со фарба, дај некоја ко за луѓе) :hay:
јас не земам црни,секогаш каснат и земам било каков освен пинк, одма че ме поврзат со лгбт заедницата

Mihajlo Micho

hello world
25 март 2015
225
324
А џабе ли потцртував?

Pa ne site imame naracano po dva :D jas na pr. cekam tri moda :) dva od fasttech i eden od gear.

ImWiked

hello world
14 ноември 2014
400
317
Абе го испобунивте човекот, ако нарачува нешто за прв пат нема да знае главатa кај му е :D. Значи, @ImWiked гледам доста луѓе ти го препорачаа сабтенкот како прв атомизер. Да, одличен вкус вади, ама за белодробно вдишување. За уснодробно е тиња невидена. Дотокот за воздух е прелабав дури и на најмалиот отвор.

За тие што сакаат да имаат сензација како од цигара да влечат, а реалноста е дека само РТА системи можат тоа да го доловат, а ти треба да се одлучиш дали си подготвен од прва со тоа да се занимаваш. Еве јас искрено ќе си кажам дека не бев, и си одев со затворен ситем едно 3-4 месеци додека не го земав сабтенкот. Исто и не бев спремен директно ва инхалирам белодробно, а сега не можам без тоа. ГСот е застарена работа, и јас би ти го препорачал призма на инокин.

Потврдено од многу јутубери дека има одличен вкус и најблиска сензација како влечење цигара; еве ти и резервни глави
Исто така, први собрани пари да одат обавезно на DIY течности, тоа е барем прелесно да си мучкаш сам. Во секој случај, велкм ту д клаб :)
Абе море ме побудалевте вие мене, беља работа да ти било овај почетоков. Јас сум повеќе за MTL него за Lung hit искрено, и одлучив вака. Пошто на почетокот кога зборев со Metuzalem по порака, првиот предлог беше за МLT и човекот многу добро ми објасни. Околу Субтенкот читав и на интернет, и не е баш баш за препочетници како самиов јас, така да ќе го земам тој чим е MLT, а добив и неколку понуди за Субтанк што ми се свиѓа премногу, и тој ќе го земам од тука од луѓе кои ми понудија.

Не прашувам повеќе ништо, не гледам, не листам затоа што ќе ме осетат кинезиве со Cancel-ов, каша попара напраив, страна и пол со Canceled имам, 5 Closed Tickets 1 активен... Едино ако не ми влезе некој ѓавол, па може да припрашам. :p

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.678
13.735
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Абе море ме побудалевте вие мене, беља работа да ти било овај почетоков. Јас сум повеќе за MTL него за Lung hit искрено, и одлучив вака. Пошто на почетокот кога зборев со Metuzalem по порака, првиот предлог беше за МLT и човекот многу добро ми објасни. Околу Субтенкот читав и на интернет, и не е баш баш за препочетници како самиов јас, така да ќе го земам тој чим е MLT, а добив и неколку понуди за Субтанк што ми се свиѓа премногу, и тој ќе го земам од тука од луѓе кои ми понудија.

Не прашувам повеќе ништо, не гледам, не листам затоа што ќе ме осетат кинезиве со Cancel-ов, каша попара напраив, страна и пол со Canceled имам, 5 Closed Tickets 1 активен... Едино ако не ми влезе некој ѓавол, па може да припрашам. :p

Земи го тој Ендура/Призма, тој ми беше меѓу првите предлози во ПП, но не ми се свиѓаше батеријата од комплетот. Инокин е квалитетна фирма.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно