Сега креирав и јас акаунт и исто сум на чекањеКај мене стои на вејтинг.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега креирав и јас акаунт и исто сум на чекањеКај мене стои на вејтинг.
![]()
Пробај активирај бета тестинг на ПлејСтор ако си на Андроид. Мене вака ми даваше година дена, и сабајле успешно се регистрирав со МК лична карта откако стигна меилот.
Пробај активирај бета тестинг на ПлејСтор ако си на Андроид. Мене вака ми даваше година дена, и сабајле успешно се регистрирав со МК лична карта откако стигна меилот.
Што поточно?Дај ако можеш да сликнеш ако не ти дава Screenshot.
Двајца сме до сега. Штета што сеуште (ако воопшто станат) не се достапни картичките.Revolut конечно го одобрија пак мојот акаунт откако ја тргнаа МК од апликацијата пред неколку години.
Погледнете го атачментот 126594
Двајца сме до сега. Штета што сеуште (ако воопшто станат) не се достапни картичките.
Не постои како Лајт верзија аппот, обичната Револут ја имам симнато. Веројатно Лајт се мисли на достапноста на услуги кои ги нудат.Епа чим сте веќе двајца, пратете си по некоја паричка сега :/ Јас пробував утринава, ништо, а Револут Лајт ја немам во епстор како апликација.
Во секој случај нит ме логира нит ми праќа код на смс нит битур :/Не постои како Лајт верзија аппот, обичната Револут ја имам симнато. Веројатно Лајт се мисли на достапноста на услуги кои ги нудат.
Bug во апликација што работи со пари кој ќе најде ...Дали има шанси да им е ова некој баг на Револут? Нема ништо офицјално некако не ми штима работава
Не постои како Лајт верзија аппот, обичната Револут ја имам симнато. Веројатно Лајт се мисли на достапноста на услуги кои ги нудат.
Само една страна поназад го имаш одговорот на ова.Испаѓа дека банките/државата го држат народот во заробеништо заради страв од надворешна конкуренција?!?
Од денес и Google Pay во Македонија преку NLB Banka. Да се надеваме дека и Apple набрзо ќе се смилува за нас
Google Pay in North Macedonia
www.visasoutheasteurope.com
Sea ke cekame za Google Wallet aplikacijata da ja imame na AppStore i indirekten ApplePay usluga za iPhone korisnici, sansite se pogolemi vaka od ApplePay Makedonija xd
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден