Ништо, го вратија без проблем.Што ти кажаа за држачот?
Ништо, го вратија без проблем.Што ти кажаа за држачот?
Ќе има залиха до крајов на неделава.Брее преку ноќ се прочистиа таблетиве од ваучерите, 80% ги нема на залиха...
Планирам да чекам до декември лично, но лоша понуда по сите овие продавници, само имаш Redmi или galaxy pad 10 на 5 различни верзии, тие 2 или овој некој примитивен iPad, еден Lenovo со OLED екран за 20к само во Setra го има нај нас...Ќе има залиха до крајов на неделава.
А оти бе да не е љубениот? Дискриминација ц ц ..Анхоч имаат понуда за Samsung Watch8 со слушалки Galaxy Buds3 FE.
Јас го сакам саатот, слушалките - не баш...
Некому да не му тлеела желба да поседува баш вакви слушалки, а љубената му мрчела "Доста глупости купуваш, да не немаш на што да слушаш"?
Eве му прилика да се вади "Aма добар дил беше, 30% поевтини се!" (процентот е отворен за преговори).
Ако некој се пронајде – слободно нека ми пише.
Кој што милува.. јас не дискриминирам. Со таа разлика што љубениот нема да мрчи, веќе среќникот ќе си поседуваше еден пар бадчињаА оти бе да не е љубениот? Дискриминација ц ц ..
Just another day at IT.mkИ никако не признава дека направил грешка, врти во круг и го повторува истото.
имаше знаци дека е отпакуван претходно?Негативно искуство денес во анхоч. Земав Logitech G305, го отварам и фали wireless dongle-от. Се вратив во салон да проверат, ми вика не можеме ништо да направиме, ова никогаш не се случило, треба да видиш со Logitech. Маусот го отпакував на работа со сведоци околу мене.
Немаше знаци дека бил отворен предтоа колку што забележав.имаше знаци дека е отпакуван претходно?
во последно време секогаш отварање 4 очи при купување од било каде, си шиткаат лабаво вратени продукти..
јас би пробал со лоџитек на картата "sealed product missing dongle", можеби ќе пратат така од срце
во секој случај шит сапорт од страна на Анхоч, еве и прв случај - што понатаму? губиш клиенти
Негативно искуство денес во анхоч. Земав Logitech G305, го отварам и фали wireless dongle-от. Се вратив во салон да проверат, ми вика не можеме ништо да направиме, ова никогаш не се случило, треба да видиш со Logitech. Маусот го отпакував на работа со сведоци околу мене.
Да да, детално го проверив и кутијата и маусот. Во салон сакаа да инсинуираат дека ми паднал негде и да го побарам.Го отвори капачето од батеријата така? Таму треба да е донглот.
треба да е внатре во маусот, во делот каде што се става батеријата. така е фабрички, ако не е таму тогаш ти дале отворен/работен/вратен маус.Да да, детално го проверив и кутијата и маусот. Во салон сакаа да инсинуираат дека ми паднал негде и да го побарам.
Сега добив одговор дека ќе ја разгледаат ситуацијата па ќе видиме.
Се се случува - можно е и Лоџитек да не спакувале ..Да да, детално го проверив и кутијата и маусот. Во салон сакаа да инсинуираат дека ми паднал негде и да го побарам.
Сега добив одговор дека ќе ја разгледаат ситуацијата па ќе видиме.
Гледано така они треба да го проверат уредот пред да го испорачаат мој совет пиши им на супорт ако нема одговор дпи и пријава. Чим го плаќаш уредот нема логика да не го провери.
Ова ти е вртењето у круг - сакам неотпакуван производ да направам unboxing experience, ама кога ќе се деси ретко да фали нешто, наративот се мењава на "они треба да проверат". Едноставно и нема смисла секој производ да ти го проверат, не знам дали си работел продажба, но да ти кажам имаш денови кога цела смена што си таму немаш ни време да јадеш, а не на секого да отвараш производ што кошта 2,000-3,000ден за детална проверка.Гледано така они треба да го проверат уредот пред да го испорачаат мој совет пиши им на супорт ако нема одговор дпи и пријава. Чим го плаќаш уредот нема логика да не го провери.
CE SMART EXTRALINK HOME C1 COFFEE SCALE, LED Display, Timer up to 100min, 0.1g precision, Max 3kg, Black, EX.32266
1.130,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден