Халк:Утре е вторник, колкави се шансите некоја банка(халк) да пушти apple pay? Или следен вторник 30ти?
Bas slikava i prilega i na halk bidejki e javna tajna deka se politicki opredelena banka od taa strana na ovoj na slikata. Sramno za edna banka ama nema veza ajde sega da ne mesame takvi raboti.
Секоја банка мора да биде влезена во политиката на ваков или онаков начин, ете пример е Комерцијална. Повеќето кредити државата кои ги зема се преку нејзе. Нема ништо поубаво држава да ти земе кредитBas slikava i prilega i na halk bidejki e javna tajna deka se politicki opredelena banka od taa strana na ovoj na slikata. Sramno za edna banka ama nema veza ajde sega da ne mesame takvi raboti.
Da, vo red e no ne tolku kako Halk, site vraboteni da im bidat vraboteni partiski preku edna ista partija, pa toa ne e štab, banka e.Секоја банка мора да биде влезена во политиката на ваков или онаков начин, ете пример е Комерцијална. Повеќето кредити државата кои ги зема се преку нејзе. Нема ништо поубаво држава да ти земе кредит![]()
Нема да помине на ПОС, Исто и мене ми истече картичката, Старата ја избришав од Валет, После активација на новата сама ке ти искочи во НЛБ Пеј, И ќе треба на ново да ја ставиш.Дали знаете дали после обновување на картичка (измината важност) истата треба повторно да се внесува во ApplePay? Од КБ не знаеја веднаш да ми одговорат, па ми се јавија телефонски да ме известат дека не треба, али ако сум имал проблем да сум ја избришел и да сум ја додадел пак... така да не ми е многу сигурна информацијата. Јас посекако ќе проверам деновиве директно на ПОС дали ќе помине, али ако имал некој искуство ќе биде добредојдено![]()
чекај, и 30ти е вторникНема нови банки месецов, слабо им оди..
хахахаРаботното време е до 17:00.
Халкбанк ветува дека сервисот ќе биде овозможен до 40ти септември30 септември дојде..![]()
хахаРаботното време е до 17:00.
се надеваме и покрај шегите, само нека пуштатКој последен се смее...
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден