stefan_mkd
lurker
- 18 март 2015
- 843
- 669
На никој не му смета толкава цигла да држи во рака бе? Лично за мене, безобразно голем е 11ка.
Погледнете го атачментот 79557
Лево Iphone 11-Десно Galaxy Note 10 Plus
Брат абе кај си,ме забораивте,татко е на болницаh:
Не знам што точно сакаш да кажеш, али не ги ни спомнав максовите или ноутовите. Не се тоа телефони за секој.
Две години стар користен телефон за 500 евра е добра понуда?
Па пишал - најдобар избор за парите од иПхоне. hhhhhhhhhhh
Давор сега има иПхоне, и пробува да си го оправда купеното![]()
Фали нешто на новите? , најдобра батерија со најдобра камера.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Џејлбрејк на иос, пиратски нетфликс, плукаше по ледиком а од нив купуваше, безброј комедии има во тебе. Да не ги набројуваме другите.
Ако некој работи кај попот не значи дека има релеватна бројка на продаени примероци во светов. Шпекулација и дезинформација е вашето моџо. Али 700 евра за мидрејнџ како шо тврдиш... Сериозно ви е мислењето пуштено низ пропагандата фенбојството.
Но, да не ја труеме темата.
Фали, андроид и 6гб рам.
Не бе какво купено,го земав на 3 дена,и искрено се изненадив на новиот иос,лета телефончето,се работеше за ајфон 7.Не давам пари ја веќе за јаболкоДавор сега има иПхоне, и пробува да си го оправда купеното![]()
Каде виде дека го потценив?можеби за тебе, немора да се потценува давор или некој друг што купил или сака да користи ајфон.
Кога споредуваш споредувај како што треба, а не чипичан со ноут. Најмалиот ајфон со најголемиот ноут. 79.0% screen-to-body ratio со 91% screen-to-body ratio. Смешки.Погледнете го атачментот 79557
Лево Iphone 11-Десно Galaxy Note 10 Plus
Брат абе кај си,ме забораивте,татко е на болницаh:
убаво си твиташ, не се споредува тоа уште не научи, што ти леже тоа си користи, али немој да плукаш.Кога споредуваш споредувај како што треба, а не чипичан со ноут. Најмалиот ајфон со најголемиот ноут. 79.0% screen-to-body ratio со 91% screen-to-body ratio. Смешки.
Туку како стојат со волуменот новиве ајфончиња?
Морав да дојдам да ве оправам, гледам сте забегале.убаво си твиташ, не се споредува тоа уште не научи, што ти леже тоа си користи, али немој да плукаш.
Ako sporedime brojki koj kako se prodal hahahha kje bide smeskiМорав да дојдам да ве оправам, гледам сте забегале.
Што е следно, споредба на првиот ајфон со Ноут 10+?![]()
Ako sporedime brojki koj kako se prodal hahahha kje bide smeski
Како беше она, и Голф се продава повеќе од Ламбурџини хахахаAko sporedime brojki koj kako se prodal hahahha kje bide smeski
хахахах како беше она за споредба на коли со телефониКако беше она, и Голф се продава повеќе од Ламбурџини хахаха
првиот го имаш ти, можеме и сеа али не е убаво за конкуренцијаКога ќ6ќер падне иПхоне 11 на 750?
Сакам да ја тестирам камерата.
Дали е 2 години или 1 месец, каков начекаш, не добра туку одлична.
Знам, да, сега особено кога си пред купување на телефонот, ќе си најдеш неколку причини за колку е најјака камерата.
Нема збор, убива камерата на ip11
Знам, да, сега особено кога си пред купување на телефонот, ќе си најдеш неколку причини за колку е најјака камерата.
Немам изгледано ниту едно видео за тоа колку е јака камерата на 11. Некако одбивам да прифатам дека е можно да ставиле добра камера во ајфон. Моите предрасуди кажуваат дека тоа мора да се маркетиншки трикови и лаги. Ќе чекам @psyside да го купи па да каже.
Не вреди Х толку, макар и нов. Едино новиов 11 да го сочекаш.Моментално најдобар избор за парите од iPhone e X , 450 до 550 користен, барем додека 11 не спдне до 700е.
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден