Koлега ова e за 1.5 год да немаш гајле Login: FastTechЗа кој памук велевте дека е миџи компесован?
Еве на првата слика а другите се за ќеиф-се префрлив 100% на нив
Убаво, лично ова helix китчево. Ама не ми се свиѓа тоа што капакот за дотур на манџа го смислиле така на наткнување, ке јаде гумици, барем еднаш у два месеци ке треба да се мењат.
Тие од пола ом се малку поотворени од 0.6, не е толку до омите колку до како е направен греачот а со тоа се менува и вејпањето.
Тие од пола ом се малку поотворени од 0.6, не е толку до омите колку до како е направен греачот а со тоа се менува и вејпањето.
Јас би зел и 0.5 и 0.6 да пробам.
Тие се, без гајле.па и јас би зел. у право си. али тие се тие модели што ке пасуваат? да не стигнат па да испадне нешто по тесен или широка завртка и сл....
И тие од 0,5 омх ке пасуваат само ке бидат малце поотворени на парење..нешто како директно на плуќа..намерно земав јас само еден таков грејач за его аио да пробам..ок е,ама директо ме удираше на плука,не ми одговараше,а и никотинот беше со голема вредност од 15мл..можда да имав течност со помалку никотин ке беше во ред. Земи еден за проба таков грејач од умбрела и ке видис.
Да ги имачекај, сакаш да кажеш дека ги има овие греачи во умрела и дека не морам да чекам од фастек 100 години да ми ги испратат? оу је, одам уште утре да си купам.
Ги има 170 денар еденчекај, сакаш да кажеш дека ги има овие греачи во умрела и дека не морам да чекам од фастек 100 години да ми ги испратат? оу је, одам уште утре да си купам.
Многу фејк има по тоа ибејот и али, но факт е и тоа дека во последно време шипингот за батерии е доста солен.Штознам ибеј ваљда, немам барано![]()
чекај, сакаш да кажеш дека ги има овие греачи во умрела и дека не морам да чекам од фастек 100 години да ми ги испратат? оу је, одам уште утре да си купам.