Alekso1981
hello world
- 4 декември 2017
- 61
- 56
Dali vredi klimava Daikin ftxv25av1 od Hidroset mi treba 2.5 kw za 16 m2 spalna greenje i ladenje ili da baram poeftini
Обавезно инвертер за толку мал простор.Дали е оверкил да ставам инветертер за 10 квадрати соба ?
немам друго решение како да ја оладам собата премногу е топло во летниот период.
Денес е прв ден на отворање и имаше неверојатна гужва внатре. Има на нивната страна што се е на попуст овие два три дена.Пиши и други цени ако можеш. Која е апсолутно најефтина Вивакс или Грее 2.5ка таму? Оваа 09AESI+ што е сега на акција 19000 колку е таму?
Незнам која е поентата постојано да се трудеш да не нападнеш и омаловажуваш. Тоа што техномаркет имаат отварање, направиле промоција и се решиле за беспари да работат 2-3 дена не значи сите други истото да го направеме.VIVAX AERI 3,5-ка (Gold) во Tehnomarket во Прилеп се продава за 25.000, на klimi.mk се продава за 28.990
Туго..
Зошто го доживувате како личен удар изнесувањето на вистината? Цените кои ги имате на вашата веб страна се јавно достапни и, ваљда, можеме да ги споредуваме со други трговци.Незнам која е поентата постојано да се трудеш да не нападнеш и омаловажуваш.
Не ме интересира со што работи. Ти добро знаеш, а и јас исто дека долната граница на Tehnomarket е горна граница на обичните трговци во Прилеп (на пример)Тоа што техномаркет имаат отварање, направиле промоција и се решиле за беспари да работат 2-3 дена не значи сите други истото да го направеме.
Kyato, Tesla, Max, Beko... не би сега да навредам никој ама не ги сметам за, ај да бидам коректен, добри брендови. Можеби се добри за по деловни објекти или ако опремуваш стан кој ќе го издаваш под кирија ама за друго не знам.кога ние имаме акција на производи како на пример kyato кога ја продаваат 20-22 илјади а имаме акција на 17990, кога AESI+ ја продаваат 24-26илјади има акција на 21990, Тоа што конкурентите продавата MAX за 20-22 илјади додека ние имаме за 17990 и уште еден куп други примери во минатото кога сме имале акција/промоција на голем број на модели кои ја немале конкурентите.
Јас лошто мислење за вас го темелам за еден друг немил настан каде што на човекот му направивте триста компликации затоа што ми продал клими за цена која не се поклопува со вашите мегаломански маржи. Ургенции во Паком, плачење, цвилење..Никој не спори ако ти одговара ете ја акцијата која ја имаат искористија купи си клима по добра цена, ама немој да ги ставаш другите ( нас ) во лош контекст.
Нема проблем со изнесување на вистина, но има проблемот со начинот на кој го правете тоа.Зошто го доживувате како личен удар изнесувањето на вистината? Цените кои ги имате на вашата веб страна се јавно достапни и, ваљда, можеме да ги споредуваме со други трговци.
Е ова е конкретен пример каде лежи проблемот, бараш игла во сено се фаќаш за нејзе и правиш цела теорија на заговор.Kyato, Tesla, Max, Beko... не би сега да навредам никој ама не ги сметам за, ај да бидам коректен, добри брендови. Можеби се добри за по деловни објекти или ако опремуваш стан кој ќе го издаваш под кирија ама за друго не знам.
Имаш голема грешка, не сме му направиле ние на никого никакви проблеми, ниту пак имаме намера не некого нешто да му направеме, ако некој друг правел на некого проблеми и имало плачење и слично тоа си е негов проблем, не пробувај да не замешаш нас таму каде што не сме замешани.Јас лошто мислење за вас го темелам за еден друг немил настан каде што на човекот му направивте триста компликации затоа што ми продал клими за цена која не се поклопува со вашите мегаломански маржи. Ургенции во Паком, плачење, цвилење..
Како што не те интересира дали техномаркет имале промоција моментално па за тоа била таква цената, зошто па да те интересира кој колкава маржа има? Што береш гајле ти на друг ? Ако можеме ние ( и техно маркет и нептун и сет и сите ) ке ја набавиме и 100 ден а ке ја продаваме 100 000 ден, а вие имате право да купете од каде сакате и што сакате, никој не ви брани ништо, не сме монопол, вивакс клими во секој град има по намалку 2-3 продавачи.Бај д веј
Техномаркет може да се фолира колку што сака. (Вие гледам не се фолирате, вие дерите)
AERI може многу лесно да се набави под 25.000 и цената би се движела помеѓу 24.000 ~ 25.000 без монтажа. Во било која продавница во Прилеп што продава бела техника.
Клучен збор е „кеш“
Почекај до понеделник, ке стартува некоја акција...Клима само за ладење преку лето, 40тина квадрати, најдобро а најевтино шо е?
Вивакс и Грее некоја 3.5, на пример AEZI или Ломо Ецо. Која ќе се начка на промоција таа. Мислам дека ова е најефтино ако е уште оваа цена.
![]()
Почекај до понеделник, ке стартува некоја акција...
( Inside information)
Ќе троши тро помалу струја.Има некоја предност шо е инвертер за ладење?
Тенкс, че причекам :3
Druze kolku sto doznav imaat gree kompresor i se so uslovna 5 god garancija t.e so doplata 800 den po godina taka da na cenata dodadi uste 4000 den ispaga 26000
E sega za 26000 den imas i drugi dali vivax dali gree
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден