BESKO
hello world
- 9 јуни 2015
- 276
- 404
мислам дека пак прв ЛЕДИКОМ ке ја носиВо МК би требало да дојде негде во Март-Април.
мислам дека пак прв ЛЕДИКОМ ке ја носиВо МК би требало да дојде негде во Март-Април.
Не се знае тоа. Понекогаш најновите Самсунг телефони знаат да дојдат во мобеликс прво. Така беше случајот со Ноте 8.мислам дека пак прв ЛЕДИКОМ ке ја носи
Тешко денес, денес тек почнаа на non-beta да пуштаат. Јас сум во искушение мануелно да го flash-нам, го има на XDA.Дали некој добил Орео апдејт ОТА на С8/+?
Ептен се тапа Самсунг со апдејтиве.
Андроид 9 ќе излезе, овие не можат уште 8ца да пуштат на ланските флегшип телефони...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
За S8+ :
1. Мора да бидете на ZRA5 (симнете го од тука MEGA) флешувајте по постапките 3 -5 и потоа повторете ја постапката со следниот update.zip.
2. Симнете го абдејт фајлот: G955F - it.mk.zip
3. Ставете го update.zip во рутот на сториџот на телефонот(да не биде во фолдер!)
4. Рестартирајте во stock recovery и инсталирајте го update.zip.
5. Избришете кеш.
За С8 доаѓа малце подоцна фајлот.
Одлично, благодариме.
multi CSC e? На T-Mobile USA сум, во што и дали ќе се промени CSC после инсталација? Моментално mbm/mbm/mbm е.
Едит: можи некако да се активираат VoLTE и WiFi calling без root?
Кај мене не сака, проба ли? колку што знам ова е за Exynos верзија.
Сега ги спуштам датотеките lol
Edit: exynos сум
Ај види ако успееш кај мене не сака.
Едит пиши апдејт на темава те молам.
Исто кај мене не поминува, како не го видов постот на иван порано.....офлајн е а не ми се чека![]()
Дечки се извинувам што не сум допишал, мора да бидете на AQL5, потоа го флешувате првиот update.zip што тежи околу 1 и пол гига.
@fuzzjaw се што објавувам е stock директ или од fwu или од fota серверите на Самсунг. Инаку да AQL5 не е достапен за Македонија но нема да имаш никаков проблем ако го флешнеш преку один.
Од мобеликс е земен@SpiritBond ако ти е од Вип земен тогаш не е со Македонски цсц туку со SEE(South east europe) и затоа го имаш AQL5, ако е од телеком тогаш е со MBM csc и на него го нема AQL5.
@SpiritBond ако ти е од Вип земен тогаш не е со Македонски цсц туку со SEE(South east europe) и затоа го имаш AQL5, ако е од телеком тогаш е со MBM csc и на него го нема AQL5.
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден