Ако не го направи дали ќе треба да ти го врати?Ако го направиш твој си е.
И дали ако се враќа ќе го земеш ти или ќе треба он да ти го донесе?
Ако не го направи дали ќе треба да ти го врати?Ако го направиш твој си е.
Абе се гледа дека Џордан Шлански ти е инспирација.Ако не го направи дали ќе треба да ти го врати?
И дали ако се враќа ќе го земеш ти или ќе треба он да ти го донесе?
Пристигна боксот и експресно монтиран, моментално тестирам KODI со балкан грин адон.Поради тоа што и јас и @Jedah се откажавме од Box-от
И јас имав еден таков , едно пишува а друго внатре , го отварав за да видам што чип има , не најдов android соодветен и бидејќи беше купен од сетек пред 1 година го пратив и го средија за 300 денари .TV Box-от пристигна вчера кај мене. Беше брикнат најверојатно затоа што се работи за scam.
Конфигурацијата е различна од она што го пишува, па затоа дошло до тој проблем.
За Кинезите дека прават такви ствари јасно ми е, но Сетек да продава таков непроверен бренд...И јас имав еден таков , едно пишува а друго внатре , го отварав за да видам што чип има , не најдов android соодветен и бидејќи беше купен од сетек пред 1 година го пратив и го средија за 300 денари .
Инсталирај Aptoide apk (download apk на usb и install на бокс ) и направи Update на веќе постоечката youtube апликација што доаѓа со боксот инаку не отвара . - version 2.07.02 latestПогледнете го атачментот 79568
Ова ми се случува на андроид бокс h96 max + со софтвер 8.1.0. Не можам да отворам ниту да апдејтирам јутјуб. Некој да не знае чаре?
Ќе пробам утре и ќе пишам дали ќе успеам. Фала многуИнсталирај Aptoide apk (download apk на usb и install на бокс ) и направи Update на веќе постоечката youtube апликација што доаѓа со боксот инаку не отвара . - version 2.07.02 latest
Јас симнав apk и ја инсталирав, си тера без проблем.Погледнете го атачментот 79568
Ова ми се случува на андроид бокс h96 max + со софтвер 8.1.0. Не можам да отворам ниту да апдејтирам јутјуб. Некој да не знае чаре?
@bakigvg ниеден. Побарај бокс кој има AmLogic чипсет.
@bakigvg ниеден. Побарај бокс кој има AmLogic чипсет.
Не знам како не размислуваат на ова при дизајн... многу се нервирам кога ќе налетам на уреди со вака блиску порти...Погледнете го атачментот 80116
Немам пристам да му ставам уште едно усб, а сега гледав и на новиот истата грешка ја направиле.
@123456
Едино со некој краток usb екстендер ако е толку зорт за второ usb.
In this day and age, никогаш не би земал Андроид Бокс, само Chromecast. Сите имаме паметни и препаметни телефони, со chromecast само ќе добиеш а ништо нема да изгубиш.