I koga ke nema FW update placki po forumi. Zatoa ili shield ili mi box s i gotovo.Еве ја табелата на Chigz,
Има интересни модели како H96 Max+, Mecool KM3...
Full Android Box Chart 2019
Јас бев ептен загреан за Mi box S пошто сум и презадоволен од Mi A2 мобилниов, ама кога видов дека нема ethernet порта кренав раце. Шубе ми е да земам тв бокс и да гледам IPTV и стримови преку WIFI. Мислам дека иако е можеби пофраерски да нема ethernet порта и од дизанерски аспект, од практична гледна точка може да биде потенцијален проблем.
Не е во ред и немаш право да огласуваш, прочитај правила за огласување!не знам дали е во ред ова да го пишам тука
Се извинувам! Требаше да го направам тоа пред да постирам. Не гледам можност да го избришам па го едитирав.Не е во ред и немаш право да огласуваш, прочитај правила за огласување!
Па баш ми боксот ме остави без апдејти и заради тоа не можеше да се инсталира новата верзија на коди (16 или 17 беше).I koga ke nema FW update placki po forumi. Zatoa ili shield ili mi box s i gotovo.
Nesto onlajn da se poraca negde nema?Posto ovoj go prodava 3600,a na Amazon e 2100...
Дали е добра и оваа опција од Ибеј да се нарача?
Да не е некој Скам, доста ефтино го продава.Дали е добра и оваа опција од Ибеј да се нарача?
Amazon Fire TV Stick with all-new Alexa Voice Remote 2019 Model 841667113524 | eBay
Мислења за Xiamoi Mi Box S после неколку месеци користење ?
2GB рам доволни се за флуидно користење ?
Cast-от е без лагови и синхронизирано видео со аудио ?
Каде најблиску до МК го има shield ?
Никој не го користи Xiaomi ?
Или дајте препорака за проверен box со флуидно работење.
Најмногу ќе се користи за mirror од телефон, гледање филмови од екстерен диск, torrent seeding.
Здраво на сите.Ме интересира мислење за еден андроид бокс кој што го најдов по огласиве.Моделот е mx10pro 4гб рам и 32 гб ром.Користи андроид 9 и кошта 3500 ден.Е сега пошто никогаш немам користено андроид бокс ( моментално користам дрим бокс)ме интереаира да кажете збор два дали вреди за парите боксов.Благодарам.
Зависи од уредот, но прилично е лесно.Некој да не има искуство со флешување на Android box? Конкретно rockchip rk3399
Зависи за што планираш за го користиш. За Iptv стриминг 5-10 mbps се сосема доволни.И уште нешто ако може,која брзина треба минимум на интернет за да работи добро?Јас имам адсл од телеком но нее оптика.
Ако е толку лесно да ти дадам еден бокс да го средиш. Ако го направиш твој си е.Зависи од уредот, но прилично е лесно.