Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Vape Club Mk

nino.09mk

read-only
3 август 2019
12
14
Дечки, денес отворивме нова фб страна :) Vape Club MK. Чисто за дружење, пред се едукација и побрз пристап до информации, нормално највеќе за луѓе кои не се запознаени, доволно едуцирани итн...групата е отворена, ќе си правиме daily nabd checks, по некој билд...кој сака, бујрум, сите се добредојдени :)

Pulse

user
26 октомври 2014
1.552
1.665
127.0.0.1
И "ние" отворивме форум пред 10 години, чисто за дружење, пред се едукација и побрз пристап на информации, форумот е отворен па бујрум да се соберете овде :)

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.664
13.714
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Не знам дали сте комерцијален ентитет, но ситуацијата со истите во државичката ни е очајна, па поздравувам.

Не знам зошто не е наведен директниот линк, може да се спомне еднаш како информација, а за потрајно рекламирање обратете се кај @Fatal1ty_ . ;)

Корисниците сами ќе кажат какви им се искуствата со вас...

Ilina_j

read-only
14 април 2020
38
17
Prilep
Дечки, денес отворивме нова фб страна :) Vape Club MK. Чисто за дружење, пред се едукација и побрз пристап до информации, нормално највеќе за луѓе кои не се запознаени, доволно едуцирани итн...групата е отворена, ќе си правиме daily nabd checks, по некој билд...кој сака, бујрум, сите се добредојдени :)
Може линк? Не можам да ја најдам страната. Благодарам.

nino.09mk

read-only
3 август 2019
12
14

Ова е линкот :) не сме комерцијален ентитет..тамам работа :) ентузијаст сум по течностите од vapeshop mk, пред се поради тоа што не мешам сам, а и имав малце лошо искуство со зимање течности по огласиве(сите се 0мг, не знам со што се мешани...), а од амбрела, сите ги знаеме :) ), меѓутоа во никој случај ниту продаваме нешто преку страната, ниту ништо слично (евентуално би поставил и линк перманентен до страната тука за купи/продај/замени :) ) , тоа нормално со ваша согласнот :) свативме дека народот не е едуциран доволно, само форумов и "дубарите" до некој степен од амбрела не се доволни. Плус, на крај на денот, на дизајнер/фотограф, што сака вејпинг, и работи од дома, ваков проект ми е добредојден :)
Само за дружби, и нормално повеќе луѓе да дознаат за целата придобивка од вејпинг...

Последна промена:
462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Нови мислења

Офтопик

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно