Смени преку Web, мене не ми има стигнато никаква спам порака, освен кога има апдејт на нарачката на мејл што ја ставам кога ќе нарачам да ме известува.Па, во апликацијата подесувам, нормално. Џабе.
Благодарам
Ова^со секоја порачка да те навлечат повеќе да порачуваш
Порачав без таа опција.
Со блузите, фармерки, тренерки тешко е, тие од полиестер лош материјал се. Барај нешто Памук, Волна, Лен, Висоза..За таа намена подобра варијанта ти е lc waikiki ако веќе си за basic. А вака враќај колку сакаш неограничено е. Се што не ти се допаѓа со лош квалитет враќај го бесплатно е.остај шо ме навлекоа да нарачувам, и тоа сериозно, ме навлекоа и да им враќам, особено облека, нарачувам по 5-6 различни парчиња, блузи на пример, различни големини, и задржувам само 1-2 што ќе ми се ептен погодени. Досега последниве 4 месеци имам вратено 7 пати, ми е срам веќе да влезам во ЕЛС, а и не знам до кога ќе ми дозволуваат од тему.
Која е процедурата за враќање?враќај го бесплатно е.
Има и ок опции за некои несекојдневни работи. Ама воглавно, да, за секојдневен памучен текстил, турска роба е подобра.Порачав без таа опција.
Со блузите, фармерки, тренерки тешко е, тие од полиестер лош материјал се. Барај нешто Памук, Волна, Лен, Висоза..За таа намена подобра варијанта ти е lc waikiki ако веќе си за basic. А вака враќај колку сакаш неограничено е. Се што не ти се допаѓа со лош квалитет враќај го бесплатно е.
даваат 2250 кредит само треба 7 дена да се логираш да кликаш claim (да стигнеш до тој пејџ треба во срч да пишеш claimcredit) и после ги користиш ко париОва тему кредит како ги делат? Кога ќе направам порачка за ова ќе добијам ли 2250 денара кредит цела сума или е обична превара само? Зошто сум барал повеќе информации по редит и гугл и кажуват дека кредитот не го дават цел, него постепено чекор по чекор нa 5 пати по 450 денара, постепено со секоја порачка да те навлечат повеќе да порачуваш
Да ама потоа тој кредит не ти го дават одма да потрошиш на една нарачка, Него поединечно е за повеќе порачки да те навлечат повеќе да купуваш.даваат 2250 кредит само треба 7 дена да се логираш да кликаш claim (да стигнеш до тој пејџ треба во срч да пишеш claimcredit) и после ги користиш ко пари
ако пр имаш 2250 кредит, направиш минимална нарачка од 600, се одзимаат 600 од 2250, плаќаш 0, и ти ја пуштаат пратката, и после тоа имаш останат кредит 1650
неточно, ја потрошив 3400 кредит во една нарачкаДа ама потоа тој кредит не ти го дават одма да потрошиш на една нарачка, Него поединечно е за повеќе порачки да те навлечат повеќе да купуваш.
Акциите нема да ти ги даде на декстоп броусер, само на апликација.Бумерско прашање.
Не сум регистриран на Тему. Дали спамаат по мејл и дали има начин да се исклучи тоа? Од една страна, сакам да си ги заштитам примарните мејлови што ги користам секој ден, од друга страна сакам да искористам купони/попусти ако даваат - тоа праќаат по мејл, нели? И е временски ограничено?
(Не сакам да инсталирам app на мобилен, сакам само преку browser.)
10 dena do 15 maksЗа колку време сеа во пракса пристигат нарачките околу месец дена или повеќе
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден