го имав тој днс на клаудфлер со кецовите Погледнете го атачментот 152067
го сменив на гугл за гејминг пошо најниска латенција ем тоа со четворките алтернативниот прв. Не памтам да сум направил други измени пред да ми се оправи твичот
Некој ако има повеќе искуство како функционира на Телекабел опцијата да се стави во мирување интернетот?
Гледам дека веќе во понуда немаат кабелски пристап, а со тој пристап претходно имаше опција ако не користиш интернет не плаќаш, со оптичкиве пакети на нивната вебстраница нема ништо информација за таква опција.
Сакам да знам дали доколку се приклучам, после месец-два го ставам во мирување, па да речеме по година дена пак го активирам без нов приклучок на секое. Мене ми треба интернет по потреба.
реверс е тоа, кога ќе ја вратиш опремата ти ги враќаат. Он прашува дали има free 150mb како кај обичниот нет па под тоа не го плаќаш месецот. На патување кога сум одел не сум ги плаќал тие месеци, доаѓаш дома си продолжуваш.Кога ставав оптика баш го прашав истово случајно ако треба некој месец или повеќе да се деактивира па потоа повторно да се активира.
Ми кажаа откажувањето дека е бесплатно и не плаќаш понатаму секако, но меѓутоа мора да го вратиш уредот/модемот што ти го даваат.
Доколку сакаш да го активираш повторно има одредена цена која што треба да ја платиш за нов уред/модем да ти дадат. Мислам дека околу 3000 беше ама не ми текнува точно цената може и сменета е.
Некој ако има повеќе искуство како функционира на Телекабел опцијата да се стави во мирување интернетот?
Гледам дека веќе во понуда немаат кабелски пристап, а со тој пристап претходно имаше опција ако не користиш интернет не плаќаш, со оптичкиве пакети на нивната вебстраница нема ништо информација за таква опција.
Сакам да знам дали доколку се приклучам, после месец-два го ставам во мирување, па да речеме по година дена пак го активирам без нов приклучок на секое. Мене ми треба интернет по потреба.
Прашав и јас кога местеа пред пар години, ми кажаа дека ако сакам да го паузирам да не правам враќање на опрема, имало таква опција. Ако ја вратиш опремата, на следно прикличување пак ќе дојдат и ќе ти наплатат приклучок а уствари само ќе штекнат бидејќи каблирањето е веќе изведено.Кога ставав оптика баш го прашав истово случајно ако треба некој месец или повеќе да се деактивира па потоа повторно да се активира.
Ми кажаа откажувањето дека е бесплатно и не плаќаш понатаму секако, но меѓутоа мора да го вратиш уредот/модемот што ти го даваат.
Доколку сакаш да го активираш повторно има одредена цена која што треба да ја платиш за нов уред/модем да ти дадат. Мислам дека околу 3000 беше ама не ми текнува точно цената може и сменета е.
Да не имаш некој малвер закачено се е во ред ваму
Кај мене е стабилно.Ми падна интернетов 4 пати сабајлево и секое паѓање трае по некои 5 минути.
Аеродром - околу Капитол.
Некој друг?
Реонски центар Аеродром, падни стани цел денМи падна интернетов 4 пати сабајлево и секое паѓање трае по некои 5 минути.
Аеродром - околу Капитол.
Некој друг?
Стабилен си е во реон АеродромДали на некои од вас овие денови му паѓа интернетот на неколку секунди секои ~20 мин? Или само мене![]()
Како се урочив, денеска е ужас, конектиран сум но 0 upload брзина, не отвара многу страни итн...Стабилен си е во реон Аеродром
Нема побрз интернет!Само те префрлуваат од една на друга јавна ИП адреса, само тоа го прават кога ќе се пожалиш дека ти паѓа интернетот, ништо друго.
Последнава недела неколку пати што се јавив за повеќе локации дека имаме проблем, косата ми побеле од тоа нивните шаблонски насоки, проверете го мрежниот кабел, ако сте на ви фи видете ви фи да не немате, и секако најјакото нешто, штекерот ви нема струја....
По неспособен интернет провајдер не сум сретнал.
Ијас 3 години скоро, на прсти можам да избројам колку пати сум имал проблеми. Дури гратис користев гигабитен година и нешто, а плаќав за 150/15010тина 15год сум на телекабел без проблем, зборувам за битола регион
да бе нешто Скопје му е проблематичен регион... незнам зошто но имам другари од таму ми се имат пожалено за жал, а БТ ти е муња нетотИјас 3 години скоро, на прсти можам да избројам колку пати сум имал проблеми. Дури гратис користев гигабитен година и нешто, а плаќав за 150/150
Само во моментите кога го имате, ако воопшто го имате..Нема побрз интернет!
ТЕЛЕкабел!
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден