Kade go pisuva ova za promocijata od 3 meseci?1380 denari (20 EUR) ti e shipping do doma - opremata ti e na pozajmuvanje i treba da se vrati stom se otkazes od koristenje.
Inaku mesecno e 30/40/60 evra (zavisi od paketot) - a momentalno imaat promocija za tri meseci poeftino 20 evra.
Nema garancija, bas sega ni gi namalija paketite od 400mpbs na 300mbps vo EU, vo SAD isto ima dinamicki ceni taka sto celosno si na milost/nemilost na Elon Musk.Primamliva izgleda ponudata od 1800mkd. Dali ima nekoj tip na contract so sto se garantira taa cena, ili kje moze da varira kako mu svirne na e-loncho?
Да не бидам мрчатор, ама нема логика да биде достапна.Дечки ме интересира за опцијата паузирање или stand-by како и да се вика.. Дали ја има исто така и на оној пакет со рентање опрема? Ме интересира бидејќи се работи за вила и не би сакал да плаќам преку цела година туку само во летните месеци, можеби тука таму и некој друг месец ама во главно не сакам да плаќам секој месец и кога не сум таму. Дали е оваа опција достапна и на овие пакети со рентање опрема? И како поточно работи ако е?
Има логика ама јас да си прашам да не купувам џабе опрема. Би купил и опрема не е проблем, ама пак некако не е јасно дали оваа опција е достапна за residential како точно функционира, колку време може да е паузирано без да те исклучат итн. Дали некој има искуство со ова?Да не бидам мрчатор, ама нема логика да биде достапна.
Опремата не се рента, туку ти се дава на користење ако ја плаќаш услугата секој месец - во спротивно треба да ја вратиш.
Ако ти треба повремено треба да си купиш опрема, па ќе си активираш во кои месеци ти треба. Пробај да набавиш половна.
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден