Tamu i pisavПа таму ке пишеш,не тука.
Tamu i pisav![]()
Ima li nekoj vo makedonija sto nudi dobar stabilen i kvaliteten iptv a ne da pisuva deka e hd slika a ustvari i polosa od sd e kvalitetot. Neka bide i poskapa pretplata ama da bide kako sto treba
@mkiptvIma li nekoj vo makedonija sto nudi dobar stabilen i kvaliteten iptv a ne da pisuva deka e hd slika a ustvari i polosa od sd e kvalitetot. Neka bide i poskapa pretplata ama da bide kako sto treba
Zaso be nema ? Mozebi ti ne znaes a sigurno ima nekoj kvaliteten iptv
Хуго иптвZaso be nema ? Mozebi ti ne znaes a sigurno ima nekoj kvaliteten iptv
пробај и од алиекспрес,900 ден 6 месеци со full hd квалитет
Првиот е од IPTV Anywhere Store? Работат македонските канали кај тебе?Бирај кој сакаш, јас го користам првиот и сум за цената задоволен, некогаш (ретко)знаат да не работат канали но на кратко, каснење има од околу 30 до 60 секунди максимално.
Погледнете го атачментот 76938
Да,од кај нив е а за каналите не работат вчера и денеска,незнам што е работата,им пишав и ми одговорија дека ќе средат,ми дадоа и друга листа но исто не работеа...Првиот е од IPTV Anywhere Store? Работат македонските канали кај тебе?
Ваљда не купувате IPTV за да гледате македонски канали?!
Го заборави канал5
Бирај кој сакаш, јас го користам првиот и сум за цената задоволен, некогаш (ретко)знаат да не работат канали но на кратко, каснење има од околу 30 до 60 секунди максимално.
Сеуште гледаш ИПТВ преку нив? Гледам продавницата на али им е "испразнета"[/QUO
Листата ми стои,а и јас видов оти не постои повеќе продавницата...
Ми стои листата,а видов оти му е испразнета продавницата...Сеуште гледаш ИПТВ преку нив? Гледам продавницата на али им е "испразнета"
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден