TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
Приметив ова одма и викам дали уопште да ти ставам лајк, не е у ред воопштоИсто и РАМ-от ми е mixed, едниот кит Corsair е на сервис а се чека втор кит Trident Z Royal.
Приметив ова одма и викам дали уопште да ти ставам лајк, не е у ред воопштоИсто и РАМ-от ми е mixed, едниот кит Corsair е на сервис а се чека втор кит Trident Z Royal.
Кој точно кит е ?Благодариме. Исто и РАМ-от ми е mixed, едниот кит Corsair е на сервис а се чека втор кит Trident Z Royal.
Апсолутно! Сум користел поевтино куќиште порано (Xigmatek, SAMA) и кога ќе се префрлиш на некое премиум како ова, разликата е видна во секој аспект (airflow, изработка итн).
Кој точно кит е ?
Вака нешто ?
F4-3600C16D-16GTRSC
Trident Z Royal
DDR4-3600 CL16-19-19-39 1.35V
16GB (2x8GB)
Приметив ова одма и викам дали уопште да ти ставам лајк, не е у ред воопшто
И конечно комплетирано целосно со неколу измени од претходните слики
Дали ти наплатија царина? гледам дека цената е 2200денари да го нарачаш 90 на 40, и дали се плаќа транспорт?Обработка 3 дена ми беше ,достава ќе ми стасаше за 1 недела но заглави на царина македонска нормално 1 недела како се друго и чекав 2 недели се на се.квалитетот на самиот мауспад е добар дури може да се каже ме изненади 3мм е (проверено го измерив) и одлично се лизга маусот по него не закочуе шиењето од страни е одлично
Абе тебе ти било повеќе за тонот и боите на билдот отколку до цена/перформанси да гледаш ( не сакам да ти го кршам ќефот ама место 6.980 ден за 16ГБ CJR кит си можел 32ГБ ист таков (исти чипови и брзина) од сетек Kingston 32GB 3600MHz DDR4 CL16 DIMM Fury Renegade RGB )Тој е.
Од шо се хајпнав, заборавив да потенцирам за да не им биде чудно на сите![]()
Не наплатија царина 2200 денари мауспад и 700 денари shippingМислењето е автоматски споено:
Дали ти наплатија царина? гледам дека цената е 2200денари да го нарачаш 90 на 40, и дали се плаќа транспорт?
Mousepad от и часовникот под мониторот од каде ги зема?Погледнете го атачментот 134679
Gigabyte G27Q 144 hz купен по дилерска цена од Анхоч
презадоволен сум од приказот на сликата и боите.
Aliexpress се и двата производи. Часовникот е купен пред 6 7 години и повеќе не можам да го најдам на али.Mousepad от и часовникот под мониторот од каде ги зема?
Има шанси да го поклонам тој за некој месец. Инаку не ми пречи, не се ни гледа.Си требал обичниот fury да го шитнеш и да земеш комплет beast, вака не го личи баш. Ако не ти пречи тебе тогаш нека е честито.
Јас искрено не знам дали сте сериозни или се заебавате со муабетиве.Има шанси да го поклонам тој за некој месец. Инаку не ми пречи, не се ни гледа.
Брат брутално изгледаASUS Strix White RTX 4090 од Нексио
ASUS Strix White RTX 4090 од Нексио
Дека црн кабел за напојување на графичката, катастрофален пропуст...@Nikola100 Што смешно кажи ни и ние да се насмееме?![]()
Добро е што уопште се подига компјутеров...На тема распар рам меморија да се надоврзам и јас. Стварно не видим проблем, што би рекол великанот Матич Саша. Идеален роденденски подарок за навидум обичен јарец, во подзнак лав.
Погледнете го атачментот 134695
Не само што се дига и работи со XMP според QVL. Дека црн кабел за напојување на графичката, катастрофален пропуст...
Мислењето е автоматски споено:
Добро е што уопште се подига компјутеров...

Дека во описот ти стои 3070 најверојатно тука е хехенцето некаде. Или дека е без стакло сликана. Ама да не зборувам во нивно име.@Nikola100 Што смешно кажи ни и ние да се насмееме?![]()
Зраците не смеат да трпат. Ти благодарам, поубава да се враќа!И ти си тежок пациент ко мене, али нека има
Со здравје да се служи/троши![]()
Ах штета, ништо да земам да го офарбам бел кабелот.Дека црн кабел за напојување на графичката, катастрофален пропуст...
Добро е што уопште се подига компјутеров...
Ти благодарам што ме потсети да си го освежам описот. Стаклото не можи да биди ставено се дури не стигни кабелот be quiet! (а и за сликање е лошо со стакло). Нека си кажи и онака по цел ден „брбла“ по форумот со ширење на лаги.Не само што се дига и работи со XMP според QVL.
Дека во описот ти стои 3070 најверојатно тука е хехенцето некаде. Или дека е без стакло сликана. Ама да не зборувам во нивно име.
Не сум знаеле дека be quiet имаат таква опција. Можеби ќе им беше добра идеја да нудат таков кабел со тоа напојување што го имаш. Кај даваш пари за таков проблематичен конектор па и уште екстра да ти наплатат. Битно не е cable mod.Зраците не смеат да трпат. Ти благодарам, поубава да се враќа!
Ах штета, ништо да земам да го офарбам бел кабелот.
Ти благодарам што ме потсети да си го освежам описот. Стаклото не можи да биди ставено се дури не стигни кабелот be quiet! (а и за сликање е лошо со стакло). Нека си кажи и онака по цел ден „брбла“ по форумот со ширење на лаги.
со здравје дружеASUS Strix White RTX 4090 од Нексио
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден