Security update во основа e. Кај мене пред некој ден стигна, ама за fd верзијаМи стигна сега, да не знаете што има во надградбава?![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Јас си помислив нешто Oreo имаат пуштено за S7 Edge. Ништо тогаш ќе го направам апдејтов штом си дојдам дома. Се израдував напразноSecurity update во основа e. Кај мене пред некој ден стигна, ама за fd верзија
.После 13ти април имаше некоја вест дека орео ќе има за с7 еџот. Додај недела две на тоа...Јас си помислив нешто Oreo имаат пуштено за S7 Edge. Ништо тогаш ќе го направам апдејтов штом си дојдам дома. Се израдував напразно.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Зошто чекате ОТА?Конечно
С8 телеком.![]()
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Го вклучив power saving, зошто не ми држеше цел ден батерија, а брајтнес не сум ја ставил повеќе од 50%. Ќе ја исклучам ама ќе ми влијае на batery drain повеќе.@Laik_sk уклучено ти е power saving а во него по тоа што го кажуваш најверојатно ти се уклучени Speed Limiter што ти го успорува процесорот односно неговата макс. Фрекфенција за да држи подолго батерија и Background network usage што е круцијална функција на месинџер апликациите како Viber, па така во позадина не прават sync и додека не ја отвориш апликацијата нема да добиеш никаква нотификација.
Февруарски пач имам.Кој билд е? Тоа security нештата? Јануари, Фебруари или Март?
Пошо у Мартовскиот доста работи подобрија општо у Андроидот.
Кој модел имаш со егзинос или снапдрагон? Има различни апликации и различни сетинзи. За ова дали вреди или не оставам на тебе да процениш.Дружино, зедов с8 денеска, па колку што се сеќавам по темиве некаде прочитав, дека му инсталирате камера од пиксел. Треба да е рутиран телефонот? Ако не од кај можи да ја сметнам? И на крај, вреди?
Google Camera with HDR+ and portrait mode v8.2Ај ако сака некој нека ми прати линк од GCam за Exynos Note8 Telekom Oreo.
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден