Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PlayStation 4 дискусија

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
849
732
Купи си кодови од g2a македонски пејпал и наша картичка не работат на уса стор

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
Дали може некој да ми каже кој wireless слушалки се компатибилни со PS4? И да не се нормално од галерија бидејки не сум од Скопје и нема да можам да ги купам.

InSides

lurker
21 февруари 2009
758
2.019
Галерија испорачуваат и тоа многу ефикасно.

Претпоставувам дека сакаш BT? Во спротивно било кои RF слушалки ќе работат, ама ќе треба да го сместиш некаде рисиверот.

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
се исто ми е само да ми се тргнат ова кабливе. можеш да ми препорачаш некој од галерија?

Галерија испорачуваат и тоа многу ефикасно.

Претпоставувам дека сакаш BT? Во спротивно било кои RF слушалки ќе работат, ама ќе треба да го сместиш некаде рисиверот.

1s3ct0wN

hello world
18 септември 2013
447
416
Галерија имаат продажен салон Битола ако ти е поблиску
Дали може некој да ми каже кој wireless слушалки се компатибилни со PS4? И да не се нормално од галерија бидејки не сум од Скопје и нема да можам да ги купам.

Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација

InSides

lurker
21 февруари 2009
758
2.019
можеш да ми препорачаш некој од галерија?

Сигурно можат да донесат (ако немаат) било што од листава:

Еве еден модел од таа листа на лагер:

Ducky

read-only
6 декември 2012
25
15
Користам гифт кардс УК за купување игри но до сега немам купено ПС Плус. Што треба да направам, да ставам фундс со гифт кард или гледам на г2а има посебни плејстејшн плус карти. Дали ќе ми бара плус дебитна на акаунтот да не ги треснам претходно парите џабе?
Фала :)

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.509
3.115
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Јас купувам PS Plus картички (од Амазон за УС акаунт ама би требало да е исто и овде). Кодот ќе го внесеш и толку е.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.789
5.508
Користам гифт кардс УК за купување игри но до сега немам купено ПС Плус. Што треба да направам, да ставам фундс со гифт кард или гледам на г2а има посебни плејстејшн плус карти. Дали ќе ми бара плус дебитна на акаунтот да не ги треснам претходно парите џабе?
Фала :)
Можеш и на двата начини. Но почесто ќе најдеш ПС+ карти на попуст наваму натаму, него на ПС сторот.

Sent from Телефон using Tapatalk

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
258
142
Сигурно можат да донесат (ако немаат) било што од листава:

Еве еден модел од таа листа на лагер:

Не не, новите се подобри, исти пари.
Компатибилни со PS4, PS5, PC. Почекајте ги.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.695
3.336
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Пред некое време на еден од братучедите им купив Fortnite - The Diamond Diva Pack пошто ми се качија на глава :cry:. И деца ко деца, едниот на другиот му се пофалил со сонито 4ка и сега другиов бара исто сони да игра фортнајт (децава збеснати).

И родителиве на мака да го зачутат малиот ме праша кај да земат некое ПС4 настаро.

Јас немам појма како одат цени ама ме интересира некој да ме упати околу ова...

pathfinder

hello world
1 февруари 2017
61
87
Во галерија нов ps4 slim е 19000, лани и оломнани на попуст за Black Friday и нова година беше 13000. На старо ги продават околу 9000-13000, на групата на фејсбук има понуди PS4 / PS5 Macedonia.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.530
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
ми треба инфо...
Play Station 4 500GB Slim, second hand, brand new,
која му е реална цена???

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
258
142
Нема сега реална цена. Нема залиха од петки, а ова е уште во продажба за некоја глупа цена. Кога ќе има ќе биде околу 8000 за користени.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.530
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Нема сега реална цена. Нема залиха од петки, а ова е уште во продажба за некоја глупа цена. Кога ќе има ќе биде околу 8000 за користени.
скоро исто ќе се случи ко со тројките на времето... само што има сеуште подршка колку што знам oline на PlayStation Plus
11-12 илјади

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
како и што претпоставував дека отрпилика најмалку 12к му е реална цена моментално...
се надевам дека ќе задржи на вредност машината додека ќе паднат цените на игрите, иако ќе се случи сосема обратно...

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
849
732
Ја минатата недела ставив Ссд 1тб пошто планирам да не го продавам и кога ке земам и пс5 така да пс4 ке оди во спална додека пс5 ке ми биде примарна конзола за играње

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
258
142
скоро исто ќе се случи ко со тројките на времето... само што има сеуште подршка колку што знам oline на PlayStation Plus
Тројката уште држи цена зашто има игри кои не може да ги играш на 4ка. 4ка ќе падне здраво.

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
849
732
Ps 3 е единствена конзола од сони која испадна bigfail и најголемо промашување на сите времиња на историјата на сони нешто слично како со MS и Windows Vista

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.530
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Ps 3 е единствена конзола од сони која испадна bigfail и најголемо промашување на сите времиња на историјата на сони нешто слично како со MS и Windows Vista

Гледам дека си Sony "учен"... Прашање едноставно... Од тие 5к кои ќе ги дадам кеш сега и оние окулу 300мкд во наредните 24 месеци.. колку ќе можам да повратам во нареден период??? Не сум страствен гејмер иако сакам за викенд некогаш да се релаксирам или да менам дремка време за некој play... Како и тоа дека би сакал после тие три години да можам да играм сеуште на неа било да е преку PS+ или DVD-a кои ќе останат во оптек... Мудро мислам или сум во заблуда???

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно