Глупав
IQ=IQ+1
- 20 април 2008
- 1.538
- 1.038
Глупав's setup
- OS
- Windows; MacOS; Linux
@krema се извинувам однапред ако ме разбериш лошо,
меѓутоа не е работа на Министерстовото
(кое претпоставувам е запознато со начинот на кој работат провајдерите за интерет услугите со ограничен интенрет или со политика на фер користење)
да излезеа со статистика... еден час "чини" толку и толку интернет во просек,
хипотетички зборам сега, HD камерите трошат толку и толку повеќе интернет одколку телефонските камери...
еве ви упатствра за помошни software-и како CamDroid итн...
Јас би рекол, не се знае кој пие кој плаќа... а една госпоџа (не би ја именувал поради правила на Форумов) беше тотално задоволна од постигнатото
демек се работело на случајов недела две и можело толку да се постигне, а не се размислувало неколку месеци наназад...
и би додал... да му дадевме на @Avid (
)посериозно ќе испланираше отколку некои институции... 
меѓутоа не е работа на Министерстовото
(кое претпоставувам е запознато со начинот на кој работат провајдерите за интерет услугите со ограничен интенрет или со политика на фер користење)
да излезеа со статистика... еден час "чини" толку и толку интернет во просек,
хипотетички зборам сега, HD камерите трошат толку и толку повеќе интернет одколку телефонските камери...
еве ви упатствра за помошни software-и како CamDroid итн...
Јас би рекол, не се знае кој пие кој плаќа... а една госпоџа (не би ја именувал поради правила на Форумов) беше тотално задоволна од постигнатото
демек се работело на случајов недела две и можело толку да се постигне, а не се размислувало неколку месеци наназад...
Мислењето е автоматски споено:
и би додал... да му дадевме на @Avid (