Ќе ни се соберат многу сметки за скенирање па понеделник ќе чади телефонотЕкипите се на терен, calm down.![]()
Ќе си активираш постар телефон и наизменично ќе скенираш со два телефона.понеделник ќе чади телефонот
Непотребна работа. Еве сега работи но многу споро.Ќе си активираш постар телефон и наизменично ќе скенираш со два телефона.![]()
Непотребна работа. Еве сега работи но многу споро.
Јас веќе за мене наполнив сега од мојте татко ми и мајка ми им полнам.
Пред малку ми даде да секнирам и скенирав две сметки после пак се успори и веќе не може.Мислењето е автоматски споено:
Lights are on but nobody's home
yeah истото беше пред некој саат.. мислам до понеделник тешко дека ќе го опраат, едвај преку недела работат а не за викендПред малку ми даде да скнирам и скенирав две сметки после пак се успори и вече не може.
Оффтопик ама на iOS се надевам ќе пуштат некој апдејт у блиска иднина (најверојатно никадМислењето е автоматски споено:
Lights are on but nobody's home
јас веќе со месеци ја користам со muscle memoryОффтопик ама на iOS се надевам ќе пуштат некој апдејт у блиска иднина (најверојатно никад) апликацијата во споредба со онаа на Андроид разликата е небо земја
Абе ваљда од УЈП мислат штом имаат за Ајфон не им треба Мој ДДВјас веќе со месеци ја користам со muscle memoryиако копчињата исчезнуваат, ако кликнеш на тој дел кај шо беше копчето сеуште функционира, за да не мораш да ја ресетираш цела апликација..
мене најмногу ме нервира шо веќе мнооогу години ајфоните имат 2-3 камери, ама девелоперите на апликацијава одлучија дека нема никаква врска. така шо close up скенирање нема, од минимум 20цм можиАбе ваљда од УЈП мислат штом имаат за Ајфон не им треба Мој ДДВЈас конкретно не им ја можам апликацијата кликаш скенирај сметка отвара камера 3 секунди а сметката од кој и да е агол поставена ја скенира за 0.1 секунда дури не сум сигурен дека ми е скенирана колку е инстантно.
Друго, да провериш колку си собрал мораш малце да направиш swipe up во извештаите и толку сите полиња, копчиња и се иде у неповрат
во секој случај, се гледа дека нема некој посветен тим кој работи на апликацијата.. ова е скроз изведено како one time project и толку ќе видиме од апликацијата, дури можи, нека тераТреба и логото да си го сменат, нема повеќе 15%.
Одлична одлука.btw ојдоф на плажа![]()
Некој го читал форумов хахахахаСистемот е вратен во функција, скенирањето може да продолжи.![]()
Одлична стратегија, ем среќен и послушен ем цела војска де факто неофицијални даночни инспектори (барем за тој тип на данок) за трошки „хонорар“.Доведи го народот до питачки стап, па дај му трошки и ќе биде среќен и послушен. Добра стратегија нели?