Од Keychron официјалната за 2 дена стигаат, ама шипингот жежи.Мислам дека за 2 недели ми стигна тастатурата тогаш.
Доста брзо беше, за разлика од сега како се движaaт пратките од али.
Со Keygem и 42keebs имам позитивни искуства. Релативно се ефтини, а испорака 2 до 3 недели обично.дечки, најдобра online страна за делови за тастатури во однос на цена на шипинг + време на шипинг?
т.е. сакам да порачам од некаде каде брзо ќе ми стигни ама да не оставам рака и нога за шипинг costs.
што ќе кажеш за CandyKeys во однос на истово прашање? Исто гледам all-blank Keycaps од KeyGem, не знам дали е преглуп потег да ги земам xD, додека да се навикни човек, ама кул изгледаат.Со Keygem и 42keebs имам позитивни искуства. Релативно се ефтини, а испорака 2 до 3 недели обично.
Нажалост sold out им се сите blank keycaps... И јас сум во потрага по blank keycaps, ако некој сака да порача може да поделиме шипинг.што ќе кажеш за CandyKeys во однос на истово прашање? Исто гледам all-blank Keycaps од KeyGem, не знам дали е преглуп потег да ги земам xD, додека да се навикни човек, ама кул изгледаат.
што ќе кажеш за CandyKeys во однос на истово прашање? Исто гледам all-blank Keycaps од KeyGem, не знам дали е преглуп потег да ги земам xD, додека да се навикни човек, ама кул изгледаат.
Порачав од Али Експрес колку за проба а за употреба најдов cherry profile doubleshot PBT убави бои.Немам искуство со CandyKeys.
Ако веќе бркаш blanks, зошто не од AliExpress? Муабетот со поквалитетни капачиња е генерално ради dyesyub/doubleshot квалитетот, ако немаш ни едно ни друго, и ако ги земаш само за проба, не давај многу пари.
Тоа настрана, да не знаеш ти или еве другиве низ нашиве продавници дали има квалитетен wrist pad или и тоа да нарачувам од али експрес?
Едино ова @Delicon шо ти го препорача.Порачав од Али Експрес колку за проба а за употреба најдов cherry profile doubleshot PBT убави бои.
Тоа настрана, да не знаеш ти или еве другиве низ нашиве продавници дали има квалитетен wrist pad или и тоа да нарачувам од али експрес?
Океј ми личи, ама тенденцијата да лепат брендинг секаде од кожа ме вади. Ама мора некаде името да го залепат.
Memory foam е падот, многу добар квалитет е и мислам дека вреди ако веќе сакаш нешто што ќе издржи и ќе ти врши работа за долго време.не е малце солена ценава за вакво нешто ?
www.melgeek.com
Периодов истражував на тема механички тастатури и оваа ми фати око:
![]()
MelGeek Mojo84 Mechanical Keyboard Collection
Mojo84 is an 84 keys classic mechanical keyboard series of MelGeek, including the Mojo84 Plastic and more aesthetic mechanical keyboard. It's also a silent mechanical keyboard which is great for programming work.www.melgeek.com
![]()
Некое мислење или искуство со горенаведениот производ ?
Ова е пластика.Периодов истражував на тема механички тастатури и оваа ми фати око:
![]()
Mojo84 is an 84 keys classic mechanical keyboard series of MelGeek, including the Mojo84 Plastic and more aesthetic mechanical keyboard. It's also a silent mechanical keyboard which is great for programming work.www.melgeek.com
![]()
Периодов истражував на тема механички тастатури и оваа ми фати око:
![]()
![]()
Ако добро видов на Kickstarter, цената е $199? Со се испорака и давачки овде, ќе дојш до $270-300. За тие пари јас многу порадо би склопил нешто со алуминиумски case, свичеви и PCB по избор, и истиве капачиња од Ali (околу $40 се).
...ами вака, уше по'рно!Шо ми напрајвте со ова хобито значи, ќе ја потрошев саботата на порничи, сеа саaти да трошам за модифицирање.
Погледнете го атачментот 115566
да ама таман свичеви сеа xD...ами вака, уше по'рно!
онтопик: оваа од Нексио е, „шарената“ со разни дугмина?
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден