Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.422
- 1.073
Hm...??na moj lyca sto pisuva??После дефектов.. "Лика" ми го врати пакетот на почеток, 12 месеци частовка
Баш фино
Hm...??na moj lyca sto pisuva??После дефектов.. "Лика" ми го врати пакетот на почеток, 12 месеци частовка
Баш фино
Hm...??na moj lyca sto pisuva??
Se sreduva i toa poleka, taa sto ja registrirav vcera preku sms sega vekje raboti.Ako se registrira karticka sega nema da vi rabotat povicite i datata, ke se sredi i toa za skoro toa e problem samo so novite korisnici.
....?Не знам дали да извадам нова картичка, често ѝ активирам пакет на сестра ми преку сајтот. Е сега, пишува дека само тие што се зачувани на акаунт, но сепак сум параноичен. Во меѓувреме ставив интернет лимит
RE: data breach
Ne svativ so e problemot, zacuvana platezna na akaunt samo so nea mozes da plajkas.??RE: data breach
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
проблемот е што има ризик во breach-от да се содржат податоците за картичкатаNe svativ so e problemot, zacuvana platezna na akaunt samo so nea mozes da plajkas.??
Не баш. Трицифрениот број кој што се внесува при плаќање, не е зачуван никаде. Така да не постои ризик од кражба! Да не правам муабет дека при надополнување или активирање на пакет ти праќаат и ОТП на мобилен. Нема теорија.проблемот е што има ризик во breach-от да се содржат податоците за картичката
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
фала за уверувањето. Мислев сѐ се зачувува.Не баш. Трицифрениот број кој што се внесува при плаќање, не е зачуван никаде. Така да не постои ризик од кражба! Да не правам муабет дека при надополнување или активирање на пакет ти праќаат и ОТП на мобилен. Нема теорија.
Најпаметно ќе ти биде само во трафики да надополнуваш кредитНе знам дали да извадам нова картичка, често ѝ активирам пакет на сестра ми преку сајтот. Е сега, пишува дека само тие што се зачувани на акаунт, но сепак сум параноичен. Во меѓувреме ставив интернет лимит
Обично како гостин надополнувам преку сајтот - право автоматски се активира пакетот што е избран, но не се сеќавам дали порано сум зачувал нешто пошто имаше краток период кога бев на лајка и имав акаунт. Како и да е лимитот го оставив ниско па ќе мониторирам периодовНајпаметно ќе ти биде само во трафики да надополнуваш кредит) Јас одавно ја избришав картицата од сајтот, некако немав верба
Ima,ne ja zacuvuvaj koga plajkas/kupuvas/dopolnuvas,a ako veke ja ima zvonis 1212 i ke ti ja izbrisat....Има начин да се избрише зачувана виса картичка? Не работи дугмето делете
Работата е што е зачувана картицата од порано (година и кусур) и сакав да ја тргнам да не стои воопшто ама не можеше. Башка бројот не го користам подолго време.Ima,ne ja zacuvuvaj koga plajkas/kupuvas/dopolnuvas,a ako veke ja ima zvonis 1212 i ke ti ja izbrisat....
Utte dzvnoni na 1212 za da ti ja trgnat.Работата е што е зачувана картицата од порано (година и кусур) и сакав да ја тргнам да не стои воопшто ама не можеше. Башка бројот не го користам подолго време.
Mozis od bilo koj br 0791212,potoa 1 pa 8 i pak 1Работата е што е зачувана картицата од порано (година и кусур) и сакав да ја тргнам да не стои воопшто ама не можеше. Башка бројот не го користам подолго време.
Portirajne od 1do3 dena...Сакам да портирам 3-4 броеви од друг оператор на Лајка. Гледам дека пишува споделување на интернет на сите од пакетите. Затоа што се подразбира, значи ли дека има начин сите да го споделиме интернетот или нешто слично? Како да го направам тоа, пр на 2 од броевите многу малку или воопшто не им е потребен и тренер, на другите повеќе.
Колку време се чека за портирање, како да знаеме кога ќе се портираат броевите без останеме недостапни подолг период?
Дел од телефоните немаат дуал сим.
Фала другари
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден