Провери ги и тие знам дека ги препорачувавме порано пред да ги видам истите во Нептун.
Panasonic eneloop AA Battery Charger, Smart and Quick Chargers
Panasonic eneloop AA Battery Charger, Smart and Quick Chargers
Ја имам оваа неколку години одлична е. Со тоа што ја користам со 10440 литиум-јонска батерија. По големина е иста со ААА, но е на 3,7 волти. Свети многу посилно отколку со ААА.Tank007 - E09 - 1xAAA лампа, сосема доволно светло за додека не ја најдеш поголемата лампа. 2 недели од Холандија преку ЕМС (поскапата опција за достава - 15 еур со тракнг).
Ја имам оваа неколку години одлична е. Со тоа што ја користам со 10440 литиум-јонска батерија. По големина е иста со ААА, но е на 3,7 волти. Свети многу посилно отколку со ААА.
Кај нас не сум сретнал, ама искрено не сум ни барал. Јас нарачав еден пар од некој од кинеските сајтови истовремено со лампата, уште кога испорачуваа батерии. Досега само по еднаш ги имам полнето, но ја користам по потреба кога не сум дома, на привезокот за клучеви ми е.Баш ти фала што ми кажа. Ги има кај нас да се купат или пак од нкон да нарачувам?
Кај нас не сум сретнал, ама искрено не сум ни барал. Јас нарачав еден пар од некој од кинеските сајтови истовремено со лампата, уште кога испорачуваа батерии. Досега само по еднаш ги имам полнето, но ја користам по потреба кога не сум дома, на привезокот за клучеви ми е.
Ги немам гледано сега цените, ама тогаш чинеа колку и обични АА/ААА батерии на полнење. 10 евра за една е премногу.Јас земав неколку парчиња за да ми стојат по несесери и ранци, а гледам дека 10440 е скоро 10 еур по парче така да сега нема да ги купувам, понатаму ако нарачувам од нкон нешто друга па уз тоа би нарачал 1 комад, иако малце ми е безвезе лампа од 10 еур да има во нејзе батерија од 10 еур![]()
Nkon како што знам долго време не испорачуваат батерии за МК.
Може и понуди во ПП доколку некој има нешто за продавање.Здраво друштво, да ми препорачате некоја доба мала џебна ламба. За поклон ми е. Ја гледам оваа што ја препорача @smole Tank007 - E09 изгледа ок но ако има АА верзија би било подобро. Може и од странство да се порача не е итно. Ако има нешто тука од кај нас уште подобро. Буџет 1000ка +-
Фала
Tank007 - E09 - 1xAAA лампа, сосема доволно светло за додека не ја најдеш поголемата лампа. 2 недели од Холандија преку ЕМС (поскапата опција за достава - 15 еур со тракнг).
![]()
Направена е по урнек на Maglite Solitaire. Џепна лампа е и затоа е дизајнирана да се вклучува со вртење за да се избегне случајно притискање на копчето додека е во џеб.Единствена глупа работа е тоа што има чуден switch со вртење се пали/гаси/менува мод и истиот не работи 20% од времето.
Копче си е копче.
Единствена глупа работа е тоа што има чуден switch со вртење се пали/гаси/менува мод и истиот не работи 20% од времето.
Копче си е копче.
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден