Кај да најдам во Скопје перфорирана плоча за на ѕид (за алат), метална.
Хубо/Комбо нема.
Погледнете го атачментот 163378
Да видиш карши градежен факултет во една од уличките од лева страна има таква продавничка, не ми текнува како се викаКаде во Скопје се продава резервни делови за ПВЦ дограма. На пример ми требаат шарки за комарник, по некоја рачка и 1-2 држачи ко на сликиве. По овие за мебел рачки-мачки што продаваат не најдов, во 2-3 за прозори прашав не продавале демек само за нив. Па пи**а му матер мора од некаде сите да купуваатКако кокаин да барам ... Може и полесно ќе најдев.
Погледнете го атачментот 163474
Погледнете го атачментот 163477
Погледнете го атачментот 163476Погледнете го атачментот 163478
види и во железари имаат доста од овие делови за ПВЦ/алуминиум прозориКаде во Скопје се продава резервни делови за ПВЦ дограма. На пример ми требаат шарки за комарник, по некоја рачка и 1-2 држачи ко на сликиве. По овие за мебел рачки-мачки што продаваат не најдов, во 2-3 за прозори прашав не продавале демек само за нив. Па пи**а му матер мора од некаде сите да купуваатКако кокаин да барам ... Може и полесно ќе најдев.
Сум се нашол во потполно иста ситуација, пред некои си 3-4 години.Каде во Скопје се продава резервни делови за ПВЦ дограма. На пример ми требаат шарки за комарник, по некоја рачка и 1-2 држачи ко на сликиве. По овие за мебел рачки-мачки што продаваат не најдов, во 2-3 за прозори прашав не продавале демек само за нив. Па пи**а му матер мора од некаде сите да купуваатКако кокаин да барам ... Може и полесно ќе најдев.
Друже, Темпо 99 се страшно неуслужливи, 3 пати влегувам и го мрзи да ти помогнеЗначи џабе железари и џабе продавници за оков и слични работи. Темпо 99 во визбегово све има за пвц.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сосема спротивно искуство. Ме услужија напред одма, повелу позади да си земеш и да платиш. 54 ден. Рачка и 2 шарки. Ред мајстори колку сакаш. Си тече работа ко вода. Браво за дечките од мене.Друже, Темпо 99 се страшно неуслужливи, 3 пати влегувам и го мрзи да ти помогне
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден