Ај добре ни дојде @Tomme .
Ќе ти услужи било кој од бандава, како што и на нас ни се нашле старатели.
Имам жица 32,30,28,26 кантал и 30,28,26 сс. Од мене ланч пакет метро жица по избор(или евентуално направени греачи ако не си уште уходан) + 1 памукче ко ген до. Освен ако немаш некој поблиску. Кај си со становање?
Охриѓанец. Иначе 26 кантал. Ги користам оцц главите пошо рба главата замина во неповрат![]()
@Tomme Добре дојде и од мене, кажи од кај си (Охрид? :hayи која дебелина ти треба (веројатно за Сабтенк РБА глава?) Читај го индексот ако не го знаеш.
@DeJaVu Тој податок не го знаев, дека амперите на Хикстарот се како програма на машина за перење. :hay: Знаеле и да се сменат среде работа (мислам со послабите адаптери, кога трепкаше), па тоа ме бунеше.
УСБ докторот досега не покажувал проблеми, се` било во рамките на очекуваното, не варирал многу напонот и амперите во текот на работа, а кај Хикстарот варира. Не го напишав тоа, но не држеше на пример 0,23 ампери, туку одеше 0,22-0,16-0,23-0,08-0,23 (менување еднаш во секунда), а јас ја пишав најголемата и најчестата вредност.
Кај УСБ докторот може да е проблем само тенкото кабелче, па потрошувачот да детектира губитоци и да намалува напон (или напонот сам се намалува поради губитоците) - често (кај други потрошувачи) е на пример максимум 0,98 А, но тоа секогаш е мала и очигледна разлика, не варира.
Проверка на Белкинот + УСБ докторот + отпорникот за 1А и 2А:
На празно - 5,01V
Кога преклопникот е на 1А - првата минута 5,17V 0,98A, па растеше/се менуваше и потоа е 5,20V 1,00A, стигна до 5,23V 1,01A и го исклучив
Кога преклопникот е на 2А - почнува од 5,20V 1,97A, расте/се менува последната децимала и дојде до 5,24V 1,99A.
Тоа растењето мислам дека е од отпорниците, ако дојдам во фрка ќе ги размотам и ќе ги употребам за жица со температурна контрола. :hay: И ова менување/растење е мало, па е очекувано (ако ништо друго поради грешки во мерење и загревање на сите компоненти), но не скока како кај Хикстарот.
И честито Преса!
@Metuzalem Толку се примеќат дека сум од Охрид?Иначе 26 или 28 кантал, а ги мотам на оцц главите пошо рба главата ојде во неповрат.
И фала ви за добредојдето!
Имам и трета опција убер полнач, дна200 на полначите, one to rule them all, ама чекам прво да го добијам(веќе даде знаци на живот тракингот) па да кажам што мислам и дали вреди да се препорача. Многу те чеша раката? или ќе почекаш?
Ајде сеа bidding war хехе , давам 2 ролни и 4 парчиња памук + вечера за двајца во ресторан по избор@Tomme
Друже добредојде
,имам 26-awg цела ролна-10-метра да ти дадам/пратам ако ти одговара,
гратис нормално
пошто имам 3-вишак ,
а и MUJI памук можам 2-3 парчиња да ти пратам.
28-awg ,можам 1-метро исто да дадам.
И јас сум од СкопканиШчана
Па од кого одлучиш да земеш жица/памук од тој,
ти стоиме на располагање![]()
Што се дешава со докторот којзнае, треба да ми стигне од хтар такво па баш ќе видам кај мене што ќе каже.
.
Има таков?
TFV4 mini, ти ми го спомна и не се заебав што го земав , а ти уште го немаш, срамотаБаш пред да те прочитам гледав во WishList-от дали има нешто што би сакал да купам да го искористам попустот, пошто 31-ви се ближи, и не најдов ништо.![]()
TFV4 mini, ти ми го спомна и не се заебав што го земав , а ти уште го немаш, срамота.
Или atto цефче, си го загледал?
Избегавам RBA, повеќе љубам RDA, но не можам сите да ги пробам, а и веќе ми снемува место кај да ги чувам. :hay: Имам и повеќе што не ми се наоѓа време да ги пробам.
Цефчето е интересно, црната кутија е гаранција за квалитет (мислам SXK), но сепак имам премногу и цефки и атомизери.
Одстапувам на друг место за да го земе. Го разгледав и едноставно не е мој тип на RDA.Изволте од цвапор линк
http://www.cvapor.com/wismec-indestructible-rda-rebuildable-atomizer-kit.html
И од визмек страната
http://www.wismec.com/product/indestructible/
Еве и слика
Погледнете го атачментот 38670
Уште не е ни целофанчето извадено
Ќе се најде ваљда некој. Мој па нетип излегоа РДА генерално.Одстапувам на друг место за да го земе. Го разгледав и едноставно не е мој тип на RDA.
Сепак коректна цена
Puff![]()
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден