Дефинирај цена, можеби некој ќе ти се јави.Воедно да не има некој заинтересиран за Koopor mini
Дефинирај цена, можеби некој ќе ти се јави.Воедно да не има некој заинтересиран за Koopor mini
Ја имав јас истата случка, статусот сенд ту кастомс беше еден ден, нарачката помина без царина но тогаш прв пат платив нешто(мислам 120ден. беше) за нарачка...до сеа ми се нема десено да добијам статус send to customs коа станува збор за вејпинг нарачки
Сингапурска пошта, мислам дека ќе те кошта уште најмалку една недела чекање.Аман нека пристигне веќе
Очркувај да ти стаса накај 14-15-16ти Ноември ,ова е моја "слободна" прогноза од некое мое искуство со SingPostАман нека пристигне веќе
Апсолутно се согласувам,ептен брзо летаатСингапурска пошта, мислам дека ќе те кошта уште најмалку една недела чекање.
HK пошта, авионите побргу им летаат![]()
на фасттек се појави црна и сс верзија...http://www.obsnsmoke.com/pro_details.asp?ID=174
мене ова ми фаќа окце само тешко е за набавка.. веќе на wetwapes имаат и ревидирана верзија со поголеми дупчиња на декот и стандарден дрип тип наместо custom 508 (or something like that)
и втора верзија со velosity style deck
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден