GoCe_
hello world
- 18 ноември 2007
- 291
- 301
И како ке ги извадиш штрафовите рековме?Одлична и истовремено многу едноставна идеја за правење spaced coils
![]()
И како ке ги извадиш штрафовите рековме?Одлична и истовремено многу едноставна идеја за правење spaced coils
![]()
И како ке ги извадиш штрафовите рековме?
Се ок нек се угоде, ама на следна слика таа пепељара или празна или да ја немаСтигна лепотанот, сега со господ напред.

Прв пат со вакви чуда се занимавам, задоволни искуства иам чуено и на форумов и irl така да реков да си ја пробам среќата...@bojan dimkovski
Нека е со лесно, само напред и не му оставај на госпоТ, ти си тој што одлучува дали ќе му бегаш на ѓаволот или не!
Шо да правиш... 3ца страсни пушачи иам дома... ќе треба и нив да ги заразам со ова електроникиве.Се ок нек се угоде, ама на следна слика таа пепељара или празна или да ја нема![]()
Добро е што си тргнал на овој пат, а и добар почетнички кит си земал. Само биди упорен....Прв пат со вакви чуда се занимавам, задоволни искуства иам чуено и на форумов и irl така да реков да си ја пробам среќата...
Шо да правиш... 3ца страсни пушачи иам дома... ќе треба и нив да ги заразам со ова електроникиве.
Edit: Кажете ми течностиве од Амбрела ги бива ли? Исто видов дека има и различни вредности на никотин, јас пушам Winston една кутија ми трае ден ипол, па не знам колку јака течност да зеам.
Пробај по аптекиве да најдеш Ликва течности, ги имаше по зегин (за мене се убедливо меѓу подобрите но и поскапи) или види овде по огласиве што прават и продаваат разноразни миксови.Edit: Кажете ми течностиве од Амбрела ги бива ли? Исто видов дека има и различни вредности на никотин, јас пушам Winston една кутија ми трае ден ипол, па не знам колку јака течност да зеам.
Не, ќе те фати царина.
Само секоја нарачка дели ја над 20 долари за да фатиш фри шипинг (тракинг) и немаш гајле. Што поблиску до 20 долари. Ако е еден мод, сам во нарачка. Не ги спојуваат нарачките. Бирај ја првата пошта што ја дава (фрее), ќе ја даде хонконшка, најбрза до кај нас.
знам,баш читав дека е потребно Омов закон и треба внимателно со батеријата и како се користи да не се најдам на Vape Fails на јутуб,али моментално сеа за сеа терам со iStick Pico75WВнимателно со механички модови, треба искуство. Прво набиј „километража“ со регулирани.
Друже мала консултација. Под првата пошта што ја дава фрее мислиш на Ground Shipping by HongKong Post (45 до 60 дена)?Не, ќе те фати царина.
Само секоја нарачка дели ја над 20 долари за да фатиш фри шипинг (тракинг) и немаш гајле. Што поблиску до 20 долари. Ако е еден мод, сам во нарачка. Не ги спојуваат нарачките. Бирај ја првата пошта што ја дава (фрее), ќе ја даде хонконшка, најбрза до кај нас.
Фала ти. Јас нарачувам течности во последните нарачки и таа опција воопшто не ми ја дава, ама ќе знам за другите нарачкиНе е Ground Shipping. Ја бираш зелената како што е на сликата и ти ја дава HK airmail без да доплатиш. Тоа можеби ќе се смени во иднина, но засега секогаш ја дава неа. Ground Shipping никогаш не сум одбрал и нема зошто да одберам. А да, пред некое време и јас се сомневав и доплаќав за Сингапур или ХК (зависи која беше поевтина).
Погледнете го атачментот 68851
Ова е изгледа еквивалент на Seller Shiping Method на Алиекспрес, каде што сепак најчесто добиваш тракинг бројче од добра пошта (Сингапур или ХК). Веројатно си имаат некој договор и резервирано некои бројчиња. Додека е беспари, не се жалам. :hay:
Порано мислев дека зеленото значи „што е најевтино за нив“ и дека ќе добијам Kинеска пошта или Ground Shipping, ама не било така.
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден