Ах беееее, како ли само ни брцат неосетно у новчаник.Бај д веј, купонот LIVIN5 одбива да умре
Ах беееее, како ли само ни брцат неосетно у новчаник.Бај д веј, купонот LIVIN5 одбива да умре
Абе до кога со такви пацерски попусти.Бај д веј, купонот LIVIN5 одбива да умре. :hay:
(Fasttech)
Холандска...^ Ништо, ја им се љутам, им пишав долг имејл за проблемите со сајтот и за нарачката што не можев да изберам земја, па не знам каква пошта платив, им реков да не го пуштаат пакетот додека не се разјасни, ако треба и ќе доплатам, они не одговараат и го пуштија. Уште еден мејл со слики и подолго објаснување, одговара само: па ти дадовме тракинг. А бројчето GTI2017111700741, врска нема (ако знае некој од која пошта е, нека каже).
Може мислат дека јас сум им го хакирал сајтот. :hay:
од нив овој е најевтин, но е боја по случаен избор.
А кај е ПГ 1.2,никотин палета бар 50ароми,знаење...@bicikle како прво добро дојде во нашава заедница. Бидејки немаш намера да ги оставаш аналогните не ја гледам ни поентата да се замараш со правење манџи. Но еве да одговорам на поставените прашања : vg и pg најчесто (скоро секогаш) нарачуваме од странство, тоа од фармахем го немам пробано така да неможам да коментирам (некои го фалеа други не), истото е и со никотинот и аромите. Ако несакаш да нарачуваш од странство можеш и тука во umbrella да си прашаш имаат и vg и pg и никотин (се разбира разреден) па имаат (можеби) и по некоја арома.
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Ти треба ПГ 1.2 и ВГ од99.5% чисто,што почисто тоа подобро. Сооднос ќе си правиш по потреба. Тоа интерхем заборавиго друга хемија е нивната.Ех струја сте![]()
вака, овај пост е за Metuzalem, предходниот беше за микицкохц
Да, тоа што го имам е усно(20w) со т2 атомизр. Значи ако го пуштам на макс. се осеќа како изгорено, а ако го намалам ептен слабо чади. Сум пробал и побрзо да влечам и по споро, ама некако ,,не полни". Е кога ќе завлечам 5-6 пати по ред па некако иде на ред. А велиш унбрела за тест се во ред? Патем кога ќе можиш дај појасни како оди равотава со базите и пг вг.
Да, го прочитав индексот, ама некало се наеднаш ми дојде и свеми се измеша...![]()
Па базата се состои од ПГ,ВГ и Никотин а ароми секако ке ти требаат. А и опремата-атомизерот ти е стар модел со кој ќе се мачишЗначи кога би имал пг вг и никотин сам ќе си направам база?
За почеток предпоставувам доволно ќе биде да земам база со 12мг никотин и арома или сепак ќе ми требаат пг и вг?
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден